Logotip de Adolescents.cat

3 postures sexuals per experimentar noves sensacions

per Redacció, el 9 de febrer de 2022 a les 11:28
Les joguines sexuals estan força associades a la masturbació en solitari, però fer-les servir en parella pot anar bé per innovar i provar sensacions diferents. De fet, n’hi ha algunes que estan pensades especialment per ser utilitzades durant les relacions sexuals. A Diversual han fet un recull d’objectes eròtics i postures per si es volen provar coses noves. Us en deixem algunes:

La profunda

 
La persona que rep la penetració s’estira amb la panxa cap amunt i aixeca les cames. És recomanable que posi els turmells sobre les espatlles de l’altre, per a assegurar que les cames no dificultin la penetració. Aquesta postura és ideal per a col·locar una joguina tipus “U” entre el penis i la vulva (o entre el penis i l'anus), ja que transmetrà la vibració a tots dos cossos. Per exemple, es pot fer servir el Satisfyer multifan. 

El balancí

  
En la postura del balancí, la persona que penetra s’asseu amb les cames semiestiradas en una superfície plana (en un cantó llit...) mentre que la persona que rep la penetració s'asseu damunt de la seva parella, mirant-la a la cara i passant les seves cames a banda i banda de la seva cintura. Aquesta postura està pensada, sobretot, per a utilitzar joguines que estimulin el clítoris, com per exemple els anells vibradors.

Making Love Kiss GIF

El/la cowboy del revés

 
En la postura del/la cowboy del revés la persona que rep la penetració es col·loca damunt la seva parella –que estarà estirada al llit- donant-li l’esquena. D'aquesta manera mentre aquesta persona rep la penetració (ja sigui anal o vaginal) pot estimular alhora la zona P de la seva parella. En aquesta posició es pot introduir un vibrador tipus pinça que estimularà alhora els genitals de les dues persones. És ideal amb joguines tipus We Vibe Chorus o pinces com Satisfyer Partner plus.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: