Logotip de Adolescents.cat

L'actor d'una sèrie mítica i aquesta cantant, nova parella?

per Redacció, el 9 de febrer de 2022 a les 09:48
Víctor Elías i Ana Guerra podrien estar junts. Segons diversos mitjans de comunicació, els artistes haurien començat a sortir mesos enrere i de moment prefereixen mantenir-se lluny del focus mediàtic.

Potser el nom de Víctor Elías no us ha sonat quan l’heu llegit, però si us diem que és el Guille de Los Serrano, segur que us ve al cap. De fet, va fer-se famós com a actor en aquesta sèrie mítica de Telecinco, però va decidir no seguir en el món de l’actuació.

 

Es va formar a l’Escola de Música Creativa de Madrid i des de llavors es guanya la vida com a pianista. Això l’ha portat a conèixer diferents cantants com ara la representant a Eurovisió Chanel –amb qui va mantenir una relació- i Ana Guerra, amb qui estaria sortint.


Per la seva banda, l’exconcursant d’Operación Triunfo segueix treballant en nous temes i oferint concerts arreu de l’Estat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: