Logotip de Adolescents.cat

Per què s'està parlant tant d'aquesta pràctica sexual?

per Redacció, el 8 de febrer de 2022 a les 12:36
L'altre dia us dèiem que Euphoria havia fet que es tornés a parlar de l'anilingus, pràctica coneguda popularment com petó negre o rimming. Aquesta, però, no és l'única tendència amb la zona anal com a protagonista de la qual s'està parlant últimament.

Us sona el pegging? Platanomelón, Diversual...i altres plataformes especialitzades en sexualitat han dedicat articles, vídeo i joguines eròtiques a aquesta pràctica.

En què consisteix?


Amb el pegging s’intercanvien els rols habituals d’una relació heterosexual i és que és la dona qui penetra l’anus de l’home fent servir els dits, un vibrador… Evidentment si es vol posar en pràctica, abans cal comunicació i parlar-ho amb la parella. Els dos s’han de sentir còmodes portant-la a terme i hi ha d’estar d’acord. Dit això també cal tenir altres coses en compte.


Què cal tenir en compte?


Parlar obertament amb la teva parella 
Si es vol practicar és clau parlar-ne abans amb la parella i tenir una conversa llarga i sense presses. Plantejar el tema, la fantasia que tenim al cap, com ens agradaria portar-la a terme...i acordar certes coses.

Higiene
És molt important netejar bé la zona anal abans de dur a terme qualsevol pràctica sexual. Es pot netejar amb aigua i sabó per a les parts íntimes o, si es vol una neteja més profunda, es pot dur a terme una lavativa o dutxa anal. Si s’opta per aquest segon mètode, cal realitzar-lo, com a mínim, una hora abans de les relacions sexuals.

tongue kiss GIF
Tenir el material necessari
Com hem dit el pegging es pot portar a terme amb els dits, si bé el més habitual és realitzar-lo amb un vibrador o dildo. A més a més, el que cal sí o sí és un lubricant – si pot ser de base d’aigua- per facilitar la penetració i evitar possibles molèsties. Si és la primera vegada que es practica, és recomanable comprar un dildo de petit i, sobretot, que el material sigui de silicona, que és més fàcil de netejar i flexible.

Provar postures senzilles
Qui marca el ritme i qui té el control és la persona penetrada. Cal que aquesta li comuniqui molt bé a la seva parella el que vol o està sentint i que també sigui clar si vol parar. Una de les millors posicions per començar, segons assenyalen des de Platanomelón és el missioner elevat (amb un coixí, per a tenir més angle), ja que permet establir contacte amb els ulls de la parella i és més íntim.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: