Logotip de Adolescents.cat

Aquests són els principals negocis de les influencers espanyoles

per Redacció, el 8 de febrer de 2022 a les 10:02
L'altre dia us explicàvem que la majoria dels guanys que obté Rosalía provenen de la seva empresa  Motomami SL, la qual es dedica a la gestió de serveis d'artistes. És a dir, representació, promoció i xarxes socials.

De fet, cada dia són més les artistes i influencers que creen els seus propis negocis i tiren endavant firmes pròpies. Avui us portem algunes de les empreses d'instagramers espanyoles.

LAURA ESCANES | Mesos enrere va impulsar el seu propi negoci: Blondie Madrid, un saló de perruqueria especialitzat en els cabells rossos, ambaixador oficial a Madrid de la marca Goa Organics, que ofereix cosmètica capil·lar orgànica.
 


MARÍA POMBO | Ha creat dues marques de roba: Tipi Tent i Name The Brand, una firma pròpia que va veure la llum en 2019.
 


MARTA LOZANO | Té la seva pròpia marca de cosmètics. TheGlow Filter és una firma de productes per a la pell especialitzada en l'eliminació d'acne i tota mena de marques facials.
 


SARA BACEIREDO | Va fundar Its Lava, una marca de bosses de mà i accessoris creats de manera artesanal amb materials vegans. La seva amiga, la influencer Mariana Diez Moliner, és la dissenyadora de producte i estilista de la signatura.

 


ARETHA FUSTÉ | Va idear Tha, una botiga online de tasses personalitzades, roba, accessoris per a mascotes i articles de decoració, productes sostenibles i “zero waste”.
 


DULCEIDA | És la propietària de Dulce Week End SL. Es tracta d’un projecte que va començar el 2016 i que compta amb diversos negocis. Sens dubte, però, el més rendible és, InManagement, una companyia de representació que treballa actualment amb Carlos Sadness, Trendy Taste i Melyssa Pinto, entre d'altres.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: