Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 7 de febrer de 2022 a les 13:24
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys 
Et vaig veure al metro de plaça Catalunya el dia 28 de gener cap a les 19:30. Jo anava amb la meva millor amiga, i et vas asseure al meu costat. Vam estar creuant mirades tota l'estona pel reflex del vidre i vaig intentar que veiessis el meu perfil d'insta, però crec que estaves distret. Abans que jo baixés vas fer una trucada a alguna noia. No sé ni com et dius ni a quina parada baixaves, però em vas semblar guapíssim i tens un somriure preciós. No crec que ens tornem a veure, però tant de bo algun dia tornem a coincidir. 

Noia, 18 anys 
Sé que no llegiràs mai això perquè vius a Pamplona, però mai se sap! Ens vam conèixer el 4 de desembre del 2021 a casa meva. Ets alt, moreno i amb ulls molt macos. Parles euskera. Et dic "chico del visto". Amb això pots saber perfectament qui sóc. Només vull dir-te que des d'aquell dia no deixo de pensar en tu.

Noi, 16 anys
Ets un any més gran que jo. Fa molt que ens tenim ganes, som del mateix poble i vam intentar tenir alguna cosa, però no va funcionar i estar pendent. Sempre vas amb unes air force blanques i el teu nom comença per J.

Noi, 16 anys
No sé si llegeixes adolescents, però jo ho intento. Sempre ens veiem per allà les 6.45 a l'estació de la Renfe de Sabadell per anar cap a Bcn (R4) que sàpigues que des del primer dia que et vaig veure, em vas captar l'atenció i et trobo molt atractiu. Ets un noi alt, moreno que quasi sempre vas amb xandall, si ho arribes a llegir, digues alguna cosa.

Noia, 16 anys
No estic segura de res amb tu. Ets un noi una mica més alt que jo, amb uns llavis super grans i sempre portes unes dessuadores rectes i llargues molt semblants. Ens coneixem des de 1er d'ESO, però fins ara no havíem estat amics. Em caus massa bé... tant que crec que em moles. M'està donant molt fort per tu i no ho vull perquè ja em van fer mal un cop i és molt arriscat. He intentat entrar al teu grup d'amics, però sou un grup molt tancat i costa... No estic segura de si mires adolescents.cat, però si ho fas i saps qui sóc envia’m un stiker del Tom Holland ;)

Noi, 17 anys
Literalment no sé si veus Adolescents. Ets un noi alt, amb cabells castanys i ens vam conèixer de festa fa mínim 4 mesos, i sempre m'he quedat amb les ganes de liar-me amb tu. M'he trobat amb tu en altres festes i quan et veig, sento com papallones a l'estómac. El primer dia que et vaig conèixer, et vaig preguntar si podia fer-te un petó i et vas quedar en shock. Fa uns mesos de festa ens vam fer un pico i em vaig quedar amb ganes de més.

Noi, 17 anys
Ens vam conèixer al campament d’estiu. Quan ens vam creuar per primer cop no ens vam portar gens bé i ens evitàvem constantment. Però el que no saps és que des d’aquell moment em vas agradar. Jo sé que no et caic especialment bé, però de veritat m’agradaria que em donessis una oportunitat per parlar i conèixer-nos més. Estic segur que saps qui sóc. Sé que és probable que no ho vegis però espero la teva resposta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: