Logotip de Adolescents.cat

TEST Saps quines pel·lícules Disney són considerades racistes i discriminatòries?

per Adolescents.cat, el 7 de febrer de 2022 a les 11:03
Disney va reconèixer al gener del 2021 que algun dels seus títols més famosos incloïen estereotips i continguts racistes i les va retirar del seu catàleg. Això no vol dir que no es puguin veure, es poden trobar a la plataforma Disney+ però només en comptes supervisats per a persones adultes. Recentment, la companyia ha renovat part dels clàssics: Halle Bailey va ser l'escollida per protagonitzar l'Ariel, al remake d'acció real de "La Sireneta", i aquest gener del 2022 s'ha fet públic que Rachel Zegler serà la protagonista de Blancaneus. 

Disney vol així desvincular-se amb el racisme pel qual havia estat assenyalat en diversos dels seus clàssics que ja ha retolat. Us hem preparat un test sobre algunes d'aquestes pel·lícules que van ser tot un referent en la nostra infància. 


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: