Logotip de Adolescents.cat

3 postures diferents per masturbar-se i augmentar l'excitació

per Redacció, el 4 de febrer de 2022 a les 11:29
Quan ens masturbem acostumem a fer-ho a la nostra habitació i estirats al llit. Això pot fer que es converteixi en un acte “rutinari” i que tinguem ganes d’innovar. Si és així, una bona manera de fer-ho és canviant de postura. 

Avui us portem 3 posicions diferents per masturbar-se estant dret. Les expertes de Platanomelón recomanen fer-ho davant d’un mirall si es vol augmentar el nivell d’excitació. I és que mirar-nos, encara que potser ens resulti estrany al principi, pot incrementar el nostre desig i també la nostra autoestima sexual. 

1.Recolzats en una taula 
Una taula ens ofereix un punt de suport ideal per no perdre l’equilibri a l’hora de donar-nos autoplaer. A més es pot jugar recolzant més o menys el cul i obrint més o menys les cames. Una altra opció que aconsellen des de Platanomelón és recolzar l’esquena en una paret: aquesta postura és perfecte per estimular el punt G, especialment amb un vibrador. 

Dance Slide GIF - Dance Slide Table - Discover & Share GIFs

2. Aixecant una cama 
Es tracta d’alçar una cama i recolzar-la damunt el llit, una cadira…d’aquesta manera l’accés als genitals és més directe i hi ha més llibertat de moviments. També és una posició que, si es practica davant un mirall, va molt bé per l’autoexploració i coneixement del mateix cos. 

3. A la dutxa 
A part del llit, la dutxa és un dels llocs més habituals per la masturbació. Jugar amb la pressió de l’aigua, la temperatura afegeix un plus extra d’excitació. A més a més, també hi ha joguines sexuals i lubricants dissenyats especialment per fer servir a la dutxa/banyera. Així doncs, si es vol innovar és una bona opció.

Benjamin wadsworth shower gif - Google Search | Riddles, Shower gif, Harry  potter pictures

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: