Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 12 de febrer de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Un nen de 8 anys va colar un llibre fet per ell en una biblioteca dels Estats Units i ara s’ha convertit en un èxit. El director de la biblioteca explica que de seguida es van adonar que era un llibre únic i han concedit a l'autor, anomenat Dillon, el premi al millor novel·lista jove, segons explica TV3. 

Hi ha coses que estan prohibides o penades per llei i molts cops no sabem. Una d’elles és pixar al carrer. La majoria d'ordenances municipals preveuen sancions per aquest comportament que poden arribar als 1.500 euros! 

Diversos estudis amb escàners cerebrals han demostrat que els gossos no només aprecien les persones amb qui viuen, sinó que les veuen com una família.

Hi ha aranyes amb colors espectaculars. Aquest és el cas de l’aranya “paó-real”, una espècie que només es pot trobar en certes zones d’Austràlia.

Existeixen més de 7.500 varietats de pomes diferents… Si te’n mengessis una de diferent cada dia tardaries literalment 20 anys a tastar-les totes.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: