Logotip de Adolescents.cat

Quants diners guanya Rosalía? L'empresa de l'artista que molta gent no coneixia

per Redacció, el 3 de febrer de 2022 a les 13:28
Rosalía és a punt de treure el seu tercer àlbum Motomami. De fet, l’altre dia va a donar a conèixer la portada del seu nou disc a través de les xarxes socials. El que molta gent no sabia és que el nom del seu nou treball d’estudi és el mateix que el de la seva empresa.

I és que Rosalía a part de ser una de les cantants del moment, va crear una empresa familiar ja fa més de dos anys anomenada Motomami SL. La companyia es dedica a la gestió de serveis d'artistes. És a dir, representació, promoció i xarxes socials.


Motomami SL. està liderada per la mare de Rosalía, Pilar Tobella, i segons Forbes, té uns ingressos anuals de 4,8 milions d’euros! En aquest sentit, s’ha de dir que destinen una part important del pressupost al personal: 660.500 euros. Tenint en compte que l’empresa té prop de 9 treballadors, de mitjana cada un d'ells cobra uns 6.100 euros al mes!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LA ROSALÍA (@rosalia.vt)



És per tot plegat que la revista Forbes considera Rosalía un “valor segur” i li atorga una fortuna aproximada de 3 milions d’euros.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: