Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop del dia: 4 de febrer

per Redacció, el 4 de febrer de 2022 a les 08:47
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Estàs treballant molt i els astres asseguren que tindràs la teva recompensa aviat, així que segueix així! Tens tendència a voler gastar més del que pots, intenta controlar-te. Avui passaràs un molt bon dia i fins i tot pots solucionar problemes pendents!


TAURE
Tens responsabilitats, sí. Però les portes de manera estable i al dia, així que aprofita també per gaudir sol/a o en companyia. Avui és un bon dia per a tu en l’amor, fes un passet i parla d’una vegada amb la persona que t’agrada!

BESSONS
Ningú neix ensenyat, bessons. Si no saps fer una cosa o és la primera vegada que la fas, demana ajuda i quedaràs molt millor! En l’amor parlaràs amb vàries persones i t’ho passaràs bé, tens molt magnetisme avui. Passa temps amb la família, serà molt agradable!

CRANC
Algú pot tenir enveja de tu cranc, i amb raó perquè últimament estàs recollint els fruits de tot l’esforç que portes fent. Això sí, actua amb prudència perquè no et facin mal. Avui tindràs molt bones relacions amb els Verge! Notaràs que tens molta energia, però descansa una mica més, ho necessites!

LLEÓ
Avui podries tenir alguna discussió, intenta no atabalar-te i evitar els conflictes. Si tens dubtes amb alguna de les tasques o treballs que hauràs d’entregar dilluns demana ajuda als teus companys i companyes, t’ajudaran. En l’amor hi ha una persona que té molt interès en tu, pots provar a veure què! 

VERGE
Hauràs de ser molt persistent per aconseguir els teus objectius Verge, però tu pots! Avui pots sentir confusió, no t’atabalis i pensa que és passatger. Les teves amistats poden necessitar-te avui, dóna’ls l’atenció que mereixen i ho agrairan molt! 


BALANÇA
La teva vida sentimental no està gaire emocionant últimament, però centra’t només en gaudir i cuidar les teves relacions d’amistat i familiars. És molt important que deixis enrere el rencor. La teva simpatia serà contagiosa avui, aprofita-ho perquè t’ho passaràs bé i els altres s’ho passaran bé amb tu!



ESCORPÍ
Comences una etapa d’estabilitat que t’ajudarà molt a recuperar-te de tants mesos d’alts i baixos. No deixis tot el que has de fer per a últim moment i comença’t a organitzar per no estressar-te. Fes molt cas a la teva intuïció, que avui la tens molt desperta!

SAGITARI
Si tens dubtes en alguna àrea de la teva vida és molt important que demanis consell a algú que hi entengui i et pugui ajudar realment. Els sagitari avui també estareu més alterats i amb ganes de discutir, intenta mantenir la calma! En els propers dies se’t recomana que t’arrisquis una mica per aconseguir el que vols!

CAPRICORN
Estàs de molt bona sort avui, així que aprofita-ho i demana el que vulguis! Et sents amb ganes d’afrontar nous reptes intel·lectuals que t’estimulin, així que investiga sobre algun tema que et cridi l’atenció o llegeix. Avui evita tots els temes d’amor i reflexiona abans d’actuar.

AQUARI
Has demostrat que tens molta força de voluntat i això tindrà recompensa per als aquari! Aprofita-ho! En l’amor estàs en un punt força estable, no ho vulguis canviar i gaudeix d’aquests moments de calma i tranquil·litat. Avui els teus amics i amigues estaran per a tu i això et farà sentir molt bé!

PEIXOS
Si tens un projecte entre mans, paciència i no decaiguis, acabarà sortint! No dubtaràs en ajudar un amic o amiga que té problemes i t’ho agrairà moltíssim! Intenta treure temps per a la teva família, et farà sentir molt i molt bé!



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: