Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 31 de gener de 2022 a les 14:19
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 



Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys 
Hola, sé que mires adolecents.cat sovint així que espero que ho llegeixis. Fa 3 anys que estic pillada de tu. Som bastant amigues i no sé com ho faig, però sempre aconsegueix-ho fer-te riure i això em fa sentir genial. Ets totalment el meu prototip de noia i em flipa el teu rollo. Si llegeixes això, a classe era el teu punt de distensió, per mala sort aquest any ens han separat. 

Noia, 19 anys
Bua no sé si llegiràs això o no, però et vaig veure el 17/01 la R2 direcció St Celoni. Vas baixar a Montmeló a les 17.02. Portes una bandera del Perú a la motxilla. Espero que algun compi teu de classe et reconegui en la descripció i vegis això. Em vas semblar guapíssima.

Noia, 16 anys
Ella és la meva crush des de fa tres anys. A dia d’avui encara m’agrada i mai és massa tard per llençar-se, suposo. Sé que t’encanta adolescents.cat i espero que algun dia llegeixis això. Si ho estàs llegint, una nena baixeta, morena i amb una gran passió per les estrelles i el cel, que sàpigues que va per tu. 

Noi, 16 anys 
Anem junts a classe, però fins Nadal no ens vam dir res. Gràcies a tu vaig passar unes festes molt agradables i només volia dir-te que tant de bo algun dia puguem tornar a ser tan amics com érem, ja que penso que hi va haver una connexió especial. Només dir-te que ets la meva crush.

Noia, 15 anys 
Recordo que vaig anar a comprar berenar i en sortir del supermercat tu anaves amb un monopatí. Vam xocar i tu vas caure a terra, et vaig ajudar a aixecar-te i des que et vaig mirar als ulls no deixo de pensar en tu. Ens vam passar l'insta perquè vam parlar una estona i ens vam caure molt bé. Tenim moltes coses en comú, ara parlem cada dia per insta i tinc moltes ganes de dir-te que m'agrades moltíssim, però no m'atreveixo. Espero que llegeixis això. 

Noi, 18 anys 
No sé ni si llegeixes adolescents.cat, però no perdo res explicant’t-ho. Ens vam conèixer el 2017 en un viatge a Irlanda amb més gent. En aquell temps no és que ens féssim molt tu tenies al teu grup i jo el meu. 2 anys més tard vam començar a parlar no sé ni com i vam anar agafant confiança fins al punt que tu m’explicaves coses del teu nòvio(ara ex) i jo de la meva nòvia (ara ex també). Seguim parlant i molts cops et deixo anar indirectes que m’agrada algú, però és que difícil i al final no acabo dient-te res més. Ja fa potser un any que et tinc al cap i no sé què més fer. I crec que ja no puc donar-te més pistes. Ets de Barcelona i que jo ara estudio a Barcelona. 

Noia, 16 anys
Ets alta i tens els ulls molt macos. Fa poc et vaig acompanyar a casa, però no et vaig dir gaire cosa perquè em vaig quedar en blanc, estava súper nerviosa. M’agrada molt com ets, m’escoltes i això em fa molt feliç perquè puc ser jo mateixa. Cada dia, quan et veig em treus un somriure. No sé si tu sents el mateix, però espero que sí, i sinó, espero que seguim sent amigues;)
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: