Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop del dia: 28 de gener

per Redacció, el 28 de gener de 2022 a les 09:31
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Ja fa dies que evites qualsevol situació problemàtica. Has viscut unes setmanes de conflictes i necessites pau mental. Avui, però, dubtaràs sobre si intervenir o no en un tema que genera controvèrsia. Saps que la teva actuació pot ser important. No et fiïs dels signes de Terra.

TAURE 
TAURE Una persona molt especial per a tu et demanarà suport moral i li faràs costat, tot i que se’t farà difícil. De vegades et costa saber com actuar en situacions especialment emocionals. Rebràs un consell que et serà molt útil per part d’un familiar. 

BESSONS 
No et convé seguir amb aquest ritme i demanar més i més al teu cos i a la teva ment. Tot i que tens ganes d'experimentar noves sensacions, ves amb compte. Tot té un límit i no pots estar les 24h del dia fent coses. Potser estàs omplint la teva agenda d’activitats per què vols evitar pensar en un conflicte sense resoldre? 

CRANC 
Has d'aprofitar al màxim les teves habilitats. L’aspecte misteriós i distant que de vegades desprens et servirà per assolir els teus propòsits. A més a més, aquest punt desconegut, crearà interès en algú que no esperaves. Són dies per deixar enrere la vergonya.

LLEÓ
Aquest divendres es presenta tranquil. Això t'ajudarà a plantejar-te com enfocar un tema de futur, amb el qual no has tingut temps de pensar detingudament. Comparteix amb algú aquest projecte i podrien sorgir idees interessants. En l’amor, la teva individualitat guanyarà importància. 

VERGE 
No has de preocupar-te per algú del teu entorn que últimament està distant. Podria ser que necessites cert espai per processar algunes coses. Intenta no intervenir ni demanar-li explicacions, perquè podria no acabar bé. El més important és que intentis comprendre els seus motius. 

BALANÇA 
És crucial que, si tens un amic/ga que està passant per un mal moment, intentis pensar en els seus problemes i en com el pots ajudar. De vegades, en aquests casos és més important escoltar que parlar. No vulguis imposar el teu punt de vista. En l’amor, tindràs bona connexió amb els signes d’Aire.

ESCORPÍ 
Aprofitaràs aquest divendres per convèncer a alguns amics i amigues a involucrar-se en un projecte que et fa il·lusió. Potser no tothom s’hi sumarà, però tindràs més èxit del que creies. Avui et tocarà anar amb compte amb el rancor. No deixis que aquest sentiment s’apoderi de tu. 

SAGITARI
Una conversa profunda pot arreglar coses que ja creies perdudes. Veuràs clar que t’has equivocat jutjant a algú i no et farà res rectificar. La teva actitud ajudarà a la reconciliació i calmarà els ànims. Serà un dia intens. 

CAPRICORN
Avui sentiràs una connexió molt forta amb algú. Aquest vincle et servirà per unir forces i t’ajudarà a donar més valor a les teves opinions. Et sentiràs escoltat i comprès. En el terreny de l’amor, estàs passant un moment complicat. Deixa que passin uns dies, perquè podria ser fruit d’una situació momentània.

AQUARI
Vigila a l’hora de criticar els errors dels altres, perquè podries quedar en evidència. Ets una persona molt emocional i quan sents que algú no està fent el correcte, de vegades perds els nervis massa de pressa. No sempre tot és el que sembla. Sigues prudent i evitaràs problemes. 

PEIXOS 
Estàs passant per una petita crisi de confiança. No pots esperar, però, que siguin els altres el que millorin la teva autoestima. Analitza els teus propis èxits i estigués orgullós de tu mateix. Parlar amb un familiar a qui aprecies molt, t’ajudarà en aquest procés.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: