Logotip de Adolescents.cat

7 curiositats sobre els personatges Disney que no sabies

per Redacció, el 5 de febrer de 2022 a les 06:00
Pràcticament, tots els personatges de Disney tenen curiositats que la majoria de la gent desconeix. Us en portem algunes:


 


Versió sense playbuzz
Mickey Mouse, originalment, s’havia de dir Mortimer Mouse. L’esposa de Walt Disney, però, li va dir al seu marit que era un nom massa “solemne” i que el canviés per un de més divertit. Li va suggerir Mickey i així és com va sorgir un dels noms més famosos arreu del món.

De fet, la “Minnie” tampoc es diu exactament així. És el diminutiu del seu nom complet: Minerva Mouse.

La Pocahontas és una de les pocs personatges de Disney basat en una persona i una història reals. Ara bé, això no vol dir que els guionistes no canviessin certes coses, començant pel seu nom.La Pocahontas de carn i os es deia Amonute i quan va conèixer el John Smith era una nena. No va tenir cap relació sentimental.

Glen Keanel, l’animador que va crear la bèstia, es va inspirar en diversos animals per il·lustrar el dibuix. Si us hi fixeu, el personatge té cames de llop, cua de gos, cos d’os, cap de búfal, celles de goril·la, cuixes de senglar i cabells de lleó.

La dama, de La Dama y el Vagabundo, està basada en una gossa real, la Lady, la qual vivia amb Joe Grant, un dels guionistes de Disney.

L’Aurora, protagonista de la Bella Durmiente, només té 18 línies de diàleg en tota la pel·lícula. És la princesa Dinsey que menys parla en tots els films de la productora.

L’adorable Mrs. Potts, de la Bella i la Bèstia, s’havia de dir “Mrs. Chamomile,”però van decidir canviar-li el nom perquè era massa difícil de pronunciar.

El Pumba, a part de ser un dels personatges més estimats de Disney, va ser el primer a tirar-se un pet en pantalla.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: