Logotip de Adolescents.cat

Això és el que pot passar si no et neteges bé aquesta part del cos

per Redacció, el 27 de gener de 2022 a les 12:13
Karan Raj, amb més de 4,6 milions de seguidors, és un dels metges més populars de TikTok. Treballa a l’NHS, el Servei Nacional de Salut del Regne Unit, i durant els seus descansos fa vídeos compartint consells i trucs de salut. 

En una de les seves últimes publicacions, el doctor ha revelat una informació que molta gent desconeixia: la importància de netejar-se bé el melic. Aquesta part del cos, tan sovint oblidada, acumula suor, cèl·lules mortes i bacteris i per això és clau mantenir-ne una bona higiene.


"Si no es renta amb regularitat, aquest material pot acumular-se i endurir-se en un omfalòsit, una pedra en el melic", explica el doctor. Aquestes pedres, que generalment solen ser de color negre o marronós, són una font important d'infeccions i si no es tracten, poden provocar problemes de salut més greus.A més a més, generen una olor molt desagradable. 

A banda de rentar-se aquesta part del cos amb sabó, si es vol dur a terme una neteja més profunda, es pot fer servir un cotó impregnat amb una mica d’oli d’arbre de te, per exemple, per eliminar brutícia.


Avisem: el vídeo no és gaire agradable de mirar.
 
@dr.karanr #duet with @crinc_3 natural ornaments! #schoolwithdrkaran ♬ I'm Coming Out - Diana Ross

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: