Logotip de Adolescents.cat

Naim Darrechi torna a generar polèmica amb aquestes declaracions

per Redacció, el 26 de gener de 2022 a les 11:13
Totes les persones que s’han vacunat contra la covid són unes “borregues”. Així ho assegura Naim Darrechi, que ha tornat a generar polèmica a TikTok per les seves declaracions sobre salut i pandèmia.

L’influencer ha deixat clar que ell no s’ha vacunat ni pensa fer-ho i a més ha acusat la majoria de la població d’”interessada”. “Vosaltres us heu vacunat per poder entrar els llocs. Si ningú hagués fet pressió, no ho hauríeu fet”, ha afirmat. 

 
A més a més, ha assenyalat que “les persones vacunades i no vacunades es contagien igual” perquè l’"eficàcia no està demostrada". Evidentment, ha rebut desenes de comentaris negatius i també respostes rebatent els seus arguments. 

Realment la vacuna de la covid no és eficaç? Pel que sembla, les dades indiquen el contrari. Dues dosis eviten l’hospitalització en un 71% i amb tres dosis, aquesta xifra augmenta fins al 90%. És cert que el risc de contagi després d’haver-se vacunat segueix existint. Ara bé, també ho és que vacunar-se redueix, i molt, la possibilitat de patir covid greu i d'acabar a l’UCI.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: