Logotip de Adolescents.cat

Disney esborrarà aquests personatges d'una de les seves pel·lícules més famoses

per Redacció, el 26 de gener de 2022 a les 10:44
Des de fa més d’un any que Disney està preparant una versió amb actors reals de la pel·lícula de la Blancaneu. Una versió que, pel que sembla, no comptarà amb els set nans. La productora s’està plantejant substituir aquests personatges per criatures màgiques per tal d’eliminar estereotips.

La decisió de Disney arriba després de les crítiques de l’actor Peter Dinklage, qui té acondroplàsia, una afectació que causa nanisme. En una entrevista, l’actor de Game of Thrones va qualificar d'"hipòcrites" els productors de la pel·lícula, ja que asseguren ser “progressistes” però refan una història plena de clixés sobre les persones amb nanisme. Caldrà veure, doncs, si realment Disney ha escoltat Peter Dinklage i modifica certes parts de la trama.

 

La nova versió, que s'estrenarà el 2023, està liderada per Greta Gerwig (LadyBird, Mujercitas) i ja té les seves dues protagonistes. Rachel Zegler, a qui hem vist a West Side Story, serà la nova Blancaneu, mentre que la Reina Malvada serà interpretada per Gal Gadot, coneguda sobretot pel seu paper de Womder Woman.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: