Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 26 de gener a l'1 de febrer

per Redacció, el 26 de gener de 2022 a les 09:38
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (2/5)
No has passat per uns dies fàcils i per això, has sigut distant amb algú del teu entorn que és, o era, molt important a la teva vida. Si tens una relació, vigila en centrar la teva atenció només en la teva parella. Si estàs solter/a, no tinguis por en enamorar-te de nou. Dia de la sort: 1. 

TAURE (2/5)
Aquesta setmana una notícia t’arribarà com un gerro d’aigua freda perquè implica algú que t’agrada. De cop t’adonaràs que tenies una relació “abandonada” i que si no fas res per solucionar-ho, perdràs a algú molt important per tu. Consell: no tinguis por en sincerar-te. 

BESSONS (2/5)
Deixa’t portar per la intuïció perquè fa dies que tot i que veus a venir canvis a la teva vida, esperes que passin sols. No tinguis por! Pren la iniciativa i tindràs la passió que tant necessites. Tens clar quin és el camí, només et falta posar-te en marxa. Dia de la sort: Dimarts. 

CRANC (2/5)
Estàs fent cas a algú que no és del tot sincer. Gent del teu entorn ja t’ha avisat i el teu instint també et diu que hi ha quelcom que no t’encaixa però com que no ho vols veure, estàs passant per alt massa detalls... Vés amb compte: Intenta valorar la situació i la seva actitud objectivament. 

LLEÓ (3/5)
El fred ens té més xafats del compte i per això et semblarà que les coses no van com voldries però has de fer un esforç perquè no va tan malament com et penses. A finals de setmana, et trobaràs amb algú i serà com aire fresc! Color: vermell. 

VERGE (2/5)
Tens molt caràcter i sempre aconsegueixes que les coses et surtin bé però últimament estàs descuidant el teu amor propi i per això, estàs una mica més despistat/da. No enfoquis tots els teus esforços en els altres i dedica’t més temps a les teves aficions. Dia de la sort: diumenge.  

BALANÇA (4/5)
S’acosta el moment del canvi. Tens una llista d’objectius i entre ells, hauries de tenir deixar-se portar més i no analitzar-ho tot. Ha arribat el moment de tancar algunes portes i entrar d’una vegada per aquella que ja t’han dit que tenies oberta. Tens la felicitat molt a prop. Color: Blau.

ESCORPÍ (3/5)
Si segueixes així, començaràs a trobar l’equilibri, però abans hauràs de fer un pas important! Ets molt prudent amb els teus sentiments però ha arribat el moment de reconèixer que ell/a t’agrada. Vés amb compte: algun/a ex tornarà per felicitar-te; que no t’enganyi. 

SAGITARI (3/5)
A vegades, hi ha gent amb qui t’ho has passat molt bé però que en un moment, deixen de ser especials i passen a ser amics/gues. Encara que et sàpiga greu, saps que has de confessar-li a algú que tu no sents el mateix... Tancar aquest front et farà sentir millor. Dia de la sort: 29. 

CAPRICORN (3/5)
Ets una persona que despèn energia, tothom et vol al seu costat i sempre hi ets quan ho necessiten. Si tens parella, necessita més que mai que li recordis com és d’especial per tu. Si no en tens, vigila perquè hi ha algú en qui diposites massa confiança i no és sincer/a. Color: groc.

AQUARI (3/5)
No pots deixar que l’estrès afecti la teva vida amorosa perquè hi ha algú que tens sempre molt a prop, i que encara que no t’adonis, fa que tot sigui més fàcil. Estàs a un pas de tenir tot el que volies però has de cuidar les relacions perquè si ho fas, aviat ho tindràs tot! Color: verd. 

PEIXOS (3/5)
Tindràs un retrobament amb algú del passat i se’t despertarà un sentiment que mai abans havies tingut amb ell/a. Pot ser que sigui positiu o negatiu però aquesta trobada farà que valoris a algú altre que tens al costat i que no estàs mimant com es mereix. Dia de la sort: 28.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: