Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 5 de febrer de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 


Versió sense playbuzz

Es diu María Ángeles Durán i s’ha fet viral en les últimes setmanes en afirmar que és propietària del Sol. Fa 12 anys va aconseguir una acta notarial que, segons ella, l’acredita com a única propietària de l’astre. Ha intentat guanyar diners a través d’aquesta peculiar possessió, però no li ha acabat de sortir gaire bé.

La gossa que veieu a la foto és la Desi. La Universitat de Castella-la Manxa va decidir que també es “llicenciés” i aparegués a l’orla després d’haver acompanyat el seu propietari, Abel Beldad Serrano, durant els seus estudis. L’home es va quedar cec amb 56 anys i va ser llavors quan va decidir treure’s una carrera.

Begudes alcohòliques, embotits i formatge i productes d’higiene. Aquests són els objectes més robats als supermercats segons un nou estudi.

Constantment hi ha unes 1.800 tempestes elèctriques que estan tenint lloc en algun racó del món. En total n’hi ha més de 16 milions l’any.

Els actors de Marvel signen un contracte amb clàusules força rigoroses: els prohibeixen treballar amb la competència, els obliguen a llegir els guions a soles i sense mòbils a prop i fins i tot els demanen no mostrar els seus rostres abans de les promocions de les pel·lícules. Benedict Cumberbatch, Dr.Strange, per exemple, va haver de fer una entrevista sense mirar a càmera.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: