Logotip de Adolescents.cat

El rimming: la pràctica de qui tothom torna a parlar arran d'Euphoria

per Redacció, el 29 de gener de 2022 a les 06:00
Un dels moments més controvertits d’aquesta nova temporada d’Euphoria ha estat una escena sexual protagonitzada per Cal Jacobs, el pare del Nate (Jacob Elordi), on es pot veure com fa un anilingus. I és que aquesta pràctica, coneguda popularment com el petó negre o rimming, encara està envoltada de certs tabús.

El cert, però, és que pot acabar proporcionant molt plaer, sempre que els dos membres de la parella se sentin còmodes realitzant-la i se segueixin certs passos.

L’anilingus consisteix amb l’estimulació de la zona anal utilitzant la llengua, si bé també es poden fer servir els dits i/o joguines sexuals. Aquesta part del cos està rodejada de terminacions nervioses, fet que la converteix en un punt sensible i per tant una zona erògena.

Què cal tenir en compte si es vol practicar


Higiene
És molt important netejar bé la zona anal abans de dur a terme qualsevol pràctica sexual. Es pot netejar amb aigua i sabó per a les parts íntimes o, si es vol una neteja més profunda, es pot dur a terme una lavativa o dutxa anal. Si s’opta per aquest segon mètode, cal realitzar-lo, com a mínim, una hora abans de les relacions sexuals.
love, gif and couple - image #7746226 on Favim.com

Protecció
Per tal d’evitar possibles infeccions, és important utilitzar protecció. Hi ha barreres de làtex indicades pels anilingus, però si no també es pot fer servir un condó. Es talla pel mig amb unes tisores i es col·loca damunt l’anus abans d’estimular-lo amb la llengua. Es poden fer servir condons de sabors o també lubricants amb gust si es vol experimentar més.
the 40 year old virgin condom GIF

Pas a pas
Com passa amb la majoria de pràctiques sexuals, el millor és evitar anar directe al punt, en aquest cas l’anus. Comença estimulant tota la zona, llepant els glutis, la part interna de les cuixes i ves apropant-te a poc a poc. De fet, diverses sexòlogues asseguren que no cal estimular l’anus de manera profunda per sentir excitació. És a dir, quedar-se a l’entrada, fent moviments circulars amb la llengua, ja pot generar molt plaer.

downton abbey kiss GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: