Logotip de Adolescents.cat

Aquests aliments poden ajudar a millorar la teva vida sexual

per Adolescents.cat, el 27 de gener de 2022 a les 06:00
Fins a un 95% de la serotonina, la coneguda com a hormona de la felicitat, es produeix en l'intestí gràcies a la microbiota o flora intestinal. La serotonina també està molt relacionada amb els impulsos sexuals, per la qual cosa un mal funcionament de l'intestí pot empitjorar la teva vida íntima.

via GIPHY



A més, una flora intestinal baixa també provoca uns nivells energètics més baixos, el que no només afecta la qualitat de la vida sexual, sinó també l'energia que tens a l'hora de mantenir relacions. La raó? Els bacteris de l'intestí ajuden a crear vitamina B, que és essencial perquè les cèl·lules tinguin energia. És a dir, vols millorar la teva vida sexual? Has de tenir cura amb la teva salut digestiva, per estrany que sembli.

via GIPHY



Afortunadament, existeixen aliments que regulen i augmenten la flora intestinal i, per tant, tenen el potencial de millorar la teva vida sexual i libido. Alguns dels aliments probiòtics, que són els que més beneficien la salut de la microbiota, són el iogurt, el quefir, el kimchi, la sopa de miso, la kombucha, qualsevol mena d'aliment confitat, o alguns formatges com el gouda, la mozzarella, el cheddar o el mató.

També existeixen infinitat de suplements de probiòtics en el mercat, però és recomanable consultar a un metge abans de consumir-los.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: