Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 24 de gener de 2022 a les 15:01
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys 
Aquest Nadal vam haver d'entrenar juntes 3 dies seguits al camp de Montjuïc. Ets del 2004. No puc parar de pensar en tu, en el teu somriure, els teus cabells i les teves pigues. Em sembles súper bonica. M'he imaginat molts cops amb tu. Quan em parles em cau tot. Tant de bo sàpigues qui sóc. 

Noi, 19 anys
Vaig agafar l’S1 Terrassa a Provença i tu a Gràcia. Vas seure davant meu. Ens vam quedar mirant durant uns segons i vaig apartar la mirada perquè estava nerviós. Ets un noi alt, castany i aquell dia portaves un abric vermell. No sé si sents el mateix que jo, però desitjo que sí.

Noia, 15 anys 
Segurament no ho llegiràs però allà vaig. Ens coneixem des de petits, anàvem a la mateixa escola i la veritat és que parlàvem de tant en tant. Ara ens asseiem de costat a classe. Ets tímid i gairebé sempre vesteixes de color negre. Tens els cabells negres i forces pigues a la cara. La veritat és que no sé si m’agrades, però sí que m’atraus i m’agradaria que entre nosaltres hi hagués alguna cosa… 

Noia, 17 anys
Ens hem conegut a un grup d'uns cantants que ens agraden als dos. Vam començar a parlar no sé com, però m'has agradat i ens n'anem de concert junts :). No crec que llegeixis això, però et tenyeixes els cabells, vius a bcn i tenim els mateixos gustos.

Noi, 17 anys
No ens coneixem, no sé qui ets, ni tan sols sé si mires adolescents.cat, però per provar-ho que no quedi. Ens vam veure per primer i únic cop el dissabte 15 de gener, entre les 8 i les 9 de la nit, al bus que va de Mataró a Argentona. Vam pujar a la mateixa parada, i vam baixar a la mateixa parada, però vam marxar per camins diferents. Ets una noia morena. Recordo que durant el viatge amb bus t'anaves adormint i jo anava movent les claus, pensant que si seguies dormint, et saltaries la teva parada de bus. Res, només dir-te que ets molt crush i que m'encantaria portar-me amb tu. Si saps qui sóc i ens tornen a trobar al bus, digues alguna cosa (si vols, clar).

Noia, 16 anys
Ens vam conèixer al bio el 2019 i ets de Mollet. Des del bio només ens hem vist un cop però tot i això seguim parlant cada dia. Les dues som súper vergonyoses però ens morim de ganes de veure’ns. Tan de bo algun dia deixem aquesta vergonya de banda i puguem quedar més sovint. Realment el nostre ambient és molt diferent però m’agrada que sigui així i que encara que no tinguem gaires coses en comú puguem coincidir alguna vegada.

Noia, 17 anys
21/01 a la L4 direcció la Pau a la tarda. Jo estava asseguda amb dessuadora blanca, amb un “chaleco” negre i pantalons de xandall. Tu et vas quedar dret i anaves vestida de conjunt xandall gris, “chaleco” i un skate. No sé si les vegades que et giraves era per mirar-me a mi o no, però em vas semblar molt guapa.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: