Logotip de Adolescents.cat

La parella de la youtuber Gabby Petito confessa en el seu diari que la va matar

per Redacció, el 24 de gener de 2022 a les 09:11
L'estiu del 2021 va estar marcat per diverses tragèdies, entre elles la mort de de la youtuber Gabby Petito, de 22 anys. Ara, mesos més tard, s’han confirmat les sospites. Va ser un assassinat perpetrat per Brian Laundrie, l’exparella de la jove. 

Així ho va confessar ell mateix en un diari personal que escrivia i que ha estat analitzat per l’FBI. L'evidència es va descobrir a finals de l’any passat al costat del cos sense vida de Laundrie, que es va suïcidar amb una arma de foc a un parc natural de Florida.


L’assassinat de la youtuber va tenir lloc el setembre del 2021, després que la parella fes un viatge amb caravana pels Estats Units. Durant el trajecte, van tenir una forta baralla que va cridar l'atenció de les autoritats. I és que la policia va rebre una trucada anònima per maltractaments. Finalment, però, tot va acabar sense detinguts. 
 

Al cap d’uns dies Brian Laundrie va tornar sol a casa dels pares amb la caravana, mentre alhora la família de Gabby Petito denunciava la seva desaparició. Finalment, les autoritats van trobar el cos sense vida de la jove, que va ser assassinada en mans de la seva exparella.
 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: