Logotip de Adolescents.cat

Rosalía, molt criticada per portar aquesta polèmica samarreta

per Redacció, el 21 de gener de 2022 a les 10:59
Fa uns dies Rosalía generava polèmica amb avançament de Hentai, que formarà part del seu tercer disc Motomami. Diversos usuaris criticaven que la lletra no té massa sentit i que costa d’entendre. Aquests són els controverits versos "Te quiero ride como mi bike, hazme un tape modo spike. Yo la batiiiiii, hasta que se montó. Segundo es chingarte, lo primero es Dios".

Doncs bé, la cantant torna a ser trending topic, però aquesta vegada per un altre motiu: la seva roba. En concret per una samarreta on hi apareixen actrius por** que han perdut la vida en els darrers anys. El disseny és de Modesens i val prop de 610 euros.


"Rosalía fent servir una samarreta de dones prostitutes mortes, sigui per suïcidi o sobredosis. Olivia Nova (20 anys), YuriLuv (31 anys), Sheyla Stylez (35 anys), Amber Rayne (31 anys), una d'elles abans de la seva mort va denunciar violació dins del set. No és una samarreta per a conscienciar ni molt menys, és una burla on mostren les noies en escenes por** o en roba interior”, ha denunciat l’usuari d’Instagram @momentocomeback. Què en penseu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de 2.0 (@momentocomeback)





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: