Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 29 i 30 de gener

per Redacció, el 29 de gener de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 



Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Et vindrà de gust centrar-te en les teves coses i intentaràs ser aliè als problemes dels altres. Algú podrà interpretar aquesta actitud com a “desinterès”. No ho tinguis en compte i evita qualsevol enfrontament. Tindràs bones vibracions amb els signes de foc. 

TAURE 
Pensa que els teus amics no són igual que tu. Intenta escoltar el que a ells els agrada, no has d'obligar-los a complir els teus somnis fallits. Tenint en compte la seva opinió, evitaràs conflictes innecessaris. Vigila amb els Verge. 

BESSONS 
Necessites sortir del teu ambient habitual: et convé buidar els teus pensaments perquè hi ha un tema al qual fas massa voltes. Posar la ment en blanc no és senzill, però has d’intentar no obsessionar-te. Aquest cap de setmana el comentari d’algú t’ajudarà a distreure la teva ment. 

CRANC 
Aquest cap de setmana continuaràs buscant tranquil·litat interior i el més probable és que la trobis gràcies a una conversa amb algú amb qui confies plenament. No et guardis el que t'està passant per dins, parla amb aquesta persona. Tindràs una connexió especial amb els signes d’aigua. 

LLEÓ 
Hauràs d’ajudar emocionalment a una persona que se sent sola, malgrat no estar-ho. Encara que no acabis d’entendre la seva situació, el més important per a ella és que li facis costat. Aquest cap de setmana rebràs bones notícies per part d’un conegut/da a qui aprecies molt.

VERGE 
El teu estat d’ànim no passa pel seu millor moment. Has viscut dies d’incertesa i de canvis sobtats que t’han desestabilitzat. Aquest cap de setmana, però, et retrobaràs amb algú que t’aportarà alegria. Encara que et vingui de gust desconnectar amb ell/a, hauràs d’estar atent, perquè et confessarà un tema complicat. 

BALANÇA 
El teu sentit de l'equilibri s'imposa i solucionaràs els problemes als quals no sabies com enfrontar-te. El teu costat més racional i pragmàtic, t'ajudarà a prendre aquesta decisió que estaves posposant. Encertaràs de ple amb el que facis. 

ESCORPÍ
Estaràs feliç de veure feliç a algú a qui estimes molt. Per a tu és molt important que les persones del teu entorn estiguin bé, i quan això passa, irradies felicitat. La teva energia atraurà algú que, fins ara, no t’havia mostrat interès. 

SAGITARI 
Pot ser que no estiguis d'acord amb la teva parella o amb un amic/ga, però això no vol dir que hagis de portar-ho a l'extrem. Has d'obrir la teva ment a altres idees i cedir en alguna cosa. Si no acabaràs de mal humor i barallat amb algú a qui estimes. 

CAPRICORN 
Has de controlar certes actituds d'imposició. De vegades lideres sense adonar-te’n i no deixes que els altres expressin les seves opinions. Vigila amb els rols de poder perquè algú podria donar-te l’esquena i ho notaràs clarament. 

AQUARI 
No aprofitis que algú es troba en una posició menys favorable que tu per demostrar les teves habilitats. De vegades és difícil controlar el nostre ego, però et tocarà fer-ho. El reconeixement no ho és tot i aquest cap de setmana t’ho deixaran clar. Ves amb compte amb els signes de terra. 

PEIXOS 
Procura que no hi hagi malentesos amb una persona a la qual aprecies. No pot haver-hi una constant contradicció entre el que dius i el que fas, així que aclareix bé quines són les teves intencions i desitjos. La sinceritat ha de ser el més important encara que costi.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: