Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop del dia: 21 de gener

per Redacció, el 21 de gener de 2022 a les 09:53
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.  


 



Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Avui estàs molt creatiu i aquesta capacitat per solucionar problemes farà que el teu dia sigui molt més fàcil. Les persones del teu voltant, sobretot els teus amics, sabràn apreciar-ho. Intenta estar relaxat i agrair a aquella persona especial tot el que fa per tu.

TAURE 
Avui és un bon dia per valorar la teva independència, que et dona tranquil·litat i que puguis ser autosuficient. Aquest diverndres no és un bon dia per arriscar, prendecisions segures. Això sí, en l'amor, et toca fer el primer pas.

BESSONS 
Avui has d'estar preparat per aprendre i augmentar sempre els teus coneixements. Això et mantindrà alerta. Un company et dirà que pots millorar alguna cosa. No et sentis atacat, ho fa pel teu bé. En l'amor, concentra't en mantenir l'espurna.

CRANC 
Avui és un bon moment per a passar un temps reflexiu tot sol, encara que et sembli estrany. No perdràs els teus amics per fer-ho, et tenen en molta consideració. De fet, també t'anirà bé no veure el crush durant unes hores.

LLEÓ 
Tens la ment en temes que et preocupen i et causen malestar. Has de ser conscient que pots canviar la situació i que a vegades, les relacions, per molt que ho intentem, no arriben a bon port. Aprofita per socialitzar i conèixer gent.

VERGE 
Sembla que tens molts dubtes sobre la teva vida i esperes algun canvi que no acaba d'arribar mai. No et desesperis i busca noves maneres de passar-t'ho bé.  En l'amor, recorda que són els petits detalls el que acaba marcant les relacions.

BALANÇA 
Hi ha un tema que et preocupa especialment però no estas fent res per solucionar-ho, i és el moment de posar-t'hi. Sinó se't complicarà. En l'amor, avui pot ser que tingueu una discussió  i que perdis els estreps. Surt a fer una volta i calma't.

ESCORPÍ 
Avui serà un dia de molta feina i potser t'agobies una mica. Està bé que treballis, però pren-te el teu temps per desconnectar i passar temps passar-t'ho bé. Els teus amics segurament t'ofereixin un pla que no podràs rebutjar. Accepta!

SAGITARI 
Avui sembla que et comences a adonar que tens molta sort a la vida i que les coses et van bé. Pot ser, però, que li expliquessis un secret a algú i l'hagi explicat a algú que no t'interessa. Intenta no guardar-li rencor i entendre per què ho ha fet.

CAPRICORN 
Avui és un bon dia per reflexionar i prendre't un temps per estar amb tu mateix. Podries tornar a caure en un error que vas cometre fa un temps, però avui no és bon dia per fer-ho. A nivell amorós, avui mostrarà interès per tu. No ho acceptis, és mala idea.

AQUARI 
Avui estaràs una mica moix, són coses que passen, però està bé adonar-te que realment no hi ha res que faci que hagis d'estar així. La teva vida va endavant i és el moment de veure les coses bones. No és un bon dia per prendre decisions temeràries en l'amor...

PEIXOS
Algú et donarà una oportunitat a l'institut que tens moltes ganes d'acceptar. Reflexiona-hi al llarg del cap de setmana, per molta il·lusió que et faci. No perdis la confiança en el teu crush per gelosia.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: