Logotip de Adolescents.cat

La gent comparteix històries estranyes que han passat en els seus instituts

per Redacció, el 20 de gener de 2022 a les 10:47
Amb centenars d’alumnes i desenes de professors és impossible que als instituts sempre funcioni tot a la perfecció. De fet, si penseu durant un moment, segur que us vindrà al cap alguna cagada que hagi passat a la vostra classe, o algun cas estrany que hagi tingut lloc al vostre centre.

A Reddit es va obrir un fòrum de debat per explicar escàndols en instituts. Diversos usuaris d'arreu del món, la majoria nord-americans, van compartir les seves històries i n’hem resumit algunes per vosaltres. Si ens voleu explicar algun cas peculiar que hagi passat al vostre centre, us deixem un formulari on podeu fer-ho més avall.

 



Versió sense playbuzz

"Al meu institut hi havia un codi de vestimenta molt estricte, sobretot per a les noies. Si algú no seguia les normes, el centre ens donava roba i ens obligava a posar-nos-la. Es va descobrir que el cap d’estudis havia posat càmeres a la sala on ens canviàvem…”

“Al meu institut van prohibir abraçar-nos, donar-nos la mà o tocar-nos durant els canvis de classe. Com a protesta, a l’hora de dinar, tots els alumnes es van començar a abraçar al menjador. Alguns estudiants van ser detinguts, vam sortir a les notícies i vam ser portada al Charlotte Observer".

“Ens van obligar a donar els nostres mòbils al director. Ens van dir que els guardarien i ens els tornarien quan marxéssim cap a casa. Ningú sap què va passar, però els mòbils van ser robats. Prop de 120 smartphones…” 

“La nostra professora de Religió va enganyar el seu marit amb el professor de Matemàtiques. Ho va saber tot l’institut”.

“El nostre professor d’Educació Física va pegar el nostre director perquè l’estava criticant per ser massa dur amb els estudiants”. 

“El director del nostre institut va robar diners al centre. Passava una part dels ingressos que rebia dels pares, als seus comptes bancaris personals. El van descobrir quan havia robat més de 50.000 dòlars”. 

“La nostra professora d’extraescolars de teatre es va liar amb un estudiant i quan ell va fer 18 anys, van marxar del poble junts. Tinc curiositat per saber com va acabar la història”.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: