Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 29 de gener de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 


Versió sense playbuzz
El que veieu a la foto és el Kefir. Un gat de la raça Maine Coon que s’ha fet famós a Instagram per la seva mida. Amb només un 1 any i 10 mesos ja pesa 12,5 quilos i seguirà creixent, com a mínim, fins els 3 anys.

Dale Schroeder. Aquest és el nom d’un Fuster d’Iowa, els Estats Units, que es va convertir en un heroi local després de morir. No es va casar, no va tenir fills i va treballar més de 30 anys. Tots els seus estalvis, més de 2 milions de dòlars, els va deixar en herència a 33 joves amb pocs recursos perquè poguessin estudiar.

L’origen del quètxup és el ketsiap, una salsa picant de la Xina que tradicionalment acompanyava el peix i la carn, tot i que no duia tomàquet.

Tots els capítols d’Euphoria, menys el pilot, porten per títol noms de cançons.

Durant anys un capítol de Plats Bruts –Tinc una revelació- en què es parodiava Jesucrist va ser censurat. No apareixia a Youtube ni al canal de TV3 perquè havia estat considerat “ofensiu” per sectors eclesiàstics. Després de diverses queixes, finalment el 2018 el van tornar a fer públic.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: