Logotip de Adolescents.cat

9 tècniques per explorar l'autoplaer

per Redacció, el 19 de gener de 2022 a les 12:08
El més important per gaudir de la masturbació és que ens vingui de gust tocar-nos. Pot semblar evident, però de vegades l’autoplaer és vist com una simple pràctica per alliberar tensions i això fa que, quan ens masturbem, tinguem al cap a un altre lloc i no estiguem concentrats/des en el moment.

A més a més, diverses enquestes assenyalen que un percentatge elevat de persones –sobretot aquelles que tenen vagina-, acostumen a sentir sensacions de culpa o vergonya durant i/o després de la masturbació. Per això, abans de gaudir del nostre propi cos, és clau estar relaxats, en un lloc còmode i tenir la ment en blanc o si més no, evitar pensaments negatius. 

Dit això, hi ha moltíssimes maneres diferents de masturbar-se: algunes poden proporcionar-nos molt plaer i altres, en canvi, deixar-nos indiferents. Experimentar és la millor manera per saber quins trucs ens van millor i quins descartar. Diverses expertes han explicat algunes tècniques a Bustle pensades per a vagines. Aquí en teniu algunes: 

 El rellotge: prova de fer moviments en diagonal. Imagina’t que hi ha un rellotge damunt el teu clítoris. El 12 està prop del teu anus i el 6 prop del teu melic. Pots provar de moure els dits de l’1 al 7 i després de l’11 al 15 a veure quin dels dos moviments et proporciona més plaer. 

 Fes servir un dit per recórrer en cercles la pell que envolta el clítoris, sense tocar-lo directament. Així augmenta l’excitació. 

 Frega el teu clítoris primer amb un dit, després amb dos, amb tres…i finalment amb el palmell de la teva mà.

Woman Girls GIF by LIEBESLEBEN
 Col·loca dos dits al costat del teu clítoris, fes una mica de pressió i mou-los amunt i avall. 

 Ajunta els llavis majors i frega el clítoris a través dels plecs de la pell. 

 Intenta masturbar-te en diferents posicions. Hi ha persones que senten més plaer quan estan completament estirades, altres quan estan assegudes, etc. 

 Fes servir un lubricant perquè els teus dits es moguin amb més facilitat.

 Prova d’estimular el teu clítoris amb altres objectes: un coixí, l’aigua de la dutxa…

 Masturba’t amb roba interior: de vegades el frec de la tela augmenta l’excitació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: