Logotip de Adolescents.cat

Per què hi està havent polèmica amb la UB?

per Redacció, el 19 de gener de 2022 a les 10:18
Polèmica a la Universitat de Barcelona (UB). El motiu no té cap relació amb els estudis, els alumnes o el professorat, sinó amb una empresa del Parc Científic de Barcelona, dependent de la UB. I és que diverses entitats ecologistes han denunciat que els laboratoris Vivotecnia –l’empresa que ha generat polèmica- sacrificarà 32 cadells de gos després d'una experimentació animal. 

Segons les entitats denunciants, entre les quals es troba el PACMA, l'experiment consisteix a subministrar als gossos un fàrmac per a calcular la dosi exacta per a posar fi a la vida de la meitat d'ells i, una vegada finalitzades les proves, se sacrificaran tots els animals per a dur a terme necròpsies. 


La UB s'ha volgut defensar en un comunicat. En el text, la universitat assegura que no té cap contracte amb els laboratoris Vivotecnia per experimentar amb gossos de la raça beagle i que la recerca correspon "a una entitat allotjada" al Parc Científic de Barcelona, però "externa" a la universitat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de David Guajardo (@rockdogs_adiestradorcanino)



Malgrat tot, les entitats animalistes han demanat a la UB que faci alguna cosa i aturi el sacrifici d’aquests animals. De fet, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat a la Generalitat “explori totes les vies possibles” per evitar aquest polèmic experiment. Ara caldrà veure que passa, de moment hi ha convocades diverses manifestacions de protesta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: