Logotip de Adolescents.cat

Què és el cuckolding, la tendència sexual que cada dia practiquen més parelles?

per Redacció, el 18 de gener de 2022 a les 12:16
Es tracta d’una pràctica cada dia més estesa, tot i que potser no n’havies sentit a parlar. Ens referim al cuckolding, una de les moltes variants de la no monogàmia consensuada.

Amb aquest terme es descriuen aquelles relacions en les quals les parelles tenen la llibertat d'explorar la intimitat amb altres persones de manera acordada. A diferència d'una relació oberta, aquesta pràctica és esporàdica i el seu objectiu acostuma a ser el de fugir de la monotonia i provar coses noves.


A més a més, també té un vessant més fetitxista. I és que, en el cuckolding la majoria de parelles se solen excitar en escoltar els detalls sobre les relacions íntimes que la seva parella ha tingut amb altres. 

De fet, hi ha moltes persones que s’apunten a Tinder o a altres apps de cites similars, per tal de poder practicar aquesta tendència i tenir sexe fora de la seva relació. 


Evidentment, en el cukolding és molt important que els membres de la parella estableixin quins són els límits i es tinguin una gran confiança i respecte per tal de no malmetre la relació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: