Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les dues noves opcions que arribaran a WhatsApp

per Redacció, el 18 de gener de 2022 a les 10:32
WhatsApp ampliarà les seves opcions a l’hora d’editar imatges. En concret, permetrà pixelar o difuminar determinades parts d'una fotografia directament des de la app. A més, també es podrà “dibuixar” i escriure sobre les imatges amb un funcionament similar al de les stories d’Instagram.

De fet, aquesta no és l’única novetat que prepara la plataforma per apropar-se a l’estil d’IG. D’aquí poc WhatsApp també donarà l’opció de contestar els missatges amb una emoticona. És a dir, reaccionant amb un cor, una cara plorant o somrient…etc. 

 

Fa uns dies a alguns usuaris ja els va aparèixer aquesta nova funció. A l’apartat de configuració, hi havia una opció anomenada "Notificacions de reaccions" a través de la qual es podia activar o desactivar aquesta funcionalitat. Al cap de poc, però, va desaparèixer. 


Així doncs, queda confirmat que WhatsApp està fent proves i que, probablamet, d’aquí a poques setmanes ja hi haurà disponibles algunes d’aquestes opcions.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: