Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 17 de gener de 2022 a les 18:36
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 





Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys 
Ens coneixem des de fa ja temps però de vista. Gràcies a una història que vas pujar fent puenting ens vam començar a parlar i quedar. Al principi et veia com un amic més, però amb el temps m’he adonat que m'agrades i molt. No segueixes aquest compte, però un amic teu que comença per G sí. 

Noia, 19 anys 
M'agrada el futbol. De ben petita ja m'agradava. Però encara m'agrades més tu. És per això que aquest any m'he apuntat a jugar-hi. Només diré que ens vam conèixer treballant aquest estiu. Sé que segurament no llegiràs això, però per si de cas...

Noi, 17 anys 
No crec que llegeixis això, però ets un noi, no sé ni quina edat tens, però crec que 1 o 2 més que jo. Ens vam veure el 7 de gener a la segona planta del Zara de finestrelles. Anava amb el meu pare i el meu germà i eres darrere meu a la cua. Quin show que vam muntar. Ets un noi alt amb els cabells arrissats i em va fer molta vergonya mirar-te. Si veus això fes-me un senyal (no sé com). 

Noi, 16 anys 
Com suposo que fa tothom quan decideix escriure aquí és perquè no sap com dir-te alguna cosa. En el meu cas em sentia sol i sense que m'ho esperés vas arribar tu, em vas demostrar el que mai ningú m'havia demostrat i aquells mesos que vam parlar em vas fer molt feliç. La teva mirada em transmetia sinceritat i tenir-te al costat em feia sentir molt feliç, però amb el temps tot es va acabar. Per bona o mala sort no t'he oblidat. Trobo a faltar aquells "bon dia", aquelles llargues converses on la sinceritat i la confiança no tenia límits, on dir el que sentíem no ens feia por. Si saps qui sóc, t'estic esperant . 

Noia, 15 anys 
Ets ros amb els ulls blaus. Fas un cicle d’esports. Et vaig conèixer el 2019 en una extraescolar de teatre. Et vas presentar molt amablement i just en aquell moment em vas agradar. Vam començar seguint-nos per Instagram i vam començar a parlar molt fins que aquest any ja som amics. M’agafes la mà i em fas alguna abraçada per les espatlles i podem quedar tranquil·lament i parlar de quasi tot. Sembla que vulguis alguna cosa més, però no ho sé…diga’m-ho. 

Noia, 15 anys 
Si veus això segurament ja saps qui sóc. Ens vam conèixer al bio el 2019, just l’última nit per mi va ser una de les millors nits. L'endemà tu vas marxar súper d’hora i no vam poder passar molta estona juntes. Vam començar a parlar per insta i ara parlem gairebé cada dia. No ens vam tornar a veure fins a finals de l’any passat, però vam estar juntes molt poca estona i no va passar res. Ara estic pilladíssima de tu, però com que sóc tan vergonyosa no m’atreveixo a dir-te de quedar, però tant de bo tornar-nos a veure aviat:). 

Noia, 16 anys
El dia 30 de desembre, estàvem dinant a la Tagriatella de la Maquinista. Tu vas arribar amb tres amics més suposo. Jo estava asseguda a la taula del vostre costat. Anava amb una dessuadora grisa i sóc rossa. Érem una taula de 6 persones. Tu anaves amb un xandall tot negre adidas. Em vaig pillar de seguida. Vam intercanviar vàries mirades, però no vaig atrevir-me a demanar-te l’insta. M'agradaria tant saber qui ets. Si llegeixes això contesta per aquí.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: