Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 17 al 23 de gener

per Adolescents.cat, el 17 de gener de 2022 a les 13:20
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Aquesta setmana sembla que la vida se't farà una mica una muntanya russa, la tornada a la rutina definitiva potser et dificulta una mica la situació. Semblaque aquest malestar, en realitat, no vé donat per l'institut en sí, sinó per algú que parla malament de tu a les teves esquenes o amb altra gent. Enfronta't als problemes i a la rutina, no pots esquivar-ho gaire més temps. Intenta organitzar-te i aprendre a prioritzar, et facilitarà les coses. En l'amor, intenta enfocar-te en allò positiu i deixa de guardar rencor per coses que ja han quedat molt enrere en el temps. 

Dia de la sort: Dimecres. 

TAURE
Se t'acumula la feina i no saps ben bé com gestionar certes situacions que t'estàn desbordant. Intenta relaxar-te i allunyar-te una mica de la civilització per tranquilitzar-te i poder pensar una mica. Aquesta setmana concentra't en portar una vida sana i en conservar les teves hores de son, que últimament estàs descuidant. Pot ser que tota aquestai nestabilitat vagi relacionada amb temes de l'institut. No et preocupis, sembla que tot anirà bé, només has d'esperar. En l'amor, sembla que aquesta setmana, per un motiu o un altre, seràs molt afortunat.

Dia de la sort: Divendres. 

BESSONS 
Aquesta és una bona setmana per fluir i deixar-te anar. A l'institut les coses també et somriuran. Sembla que d'aquí a uns dies comença una temporada de prosperitat que s'allargarà un temps i farà que estiguis molt estable i tranquil. Ho notes, oi? Aquesta setmana aprofita per socialitzar i reunir.te amb els teus amics, sortir i passar temps a l'aire lliure. En l'amor passaras una bona etapa. Si ja estàs enamorat, sembla que segurament rebis notícies noves. I si no, potser a finals de setmana canvien les coses...

Dia de la sort: Dissabte.

CRANC 
Hi ha novetats a la teva vida a les que de moment no donaràs importància perquè són canvis subtils, però sembla que tot plegat tindrà un resultat positiu a llarg terminis. Pot ser que aquesta setmana s'acostí l'estabilitat, sobretot a nivell amorós i sentimental, però també amb els amics. Això et permetrà estar més tranquil i entrar en una etapa de bona sort. Intenta planejar les coses i organitzar-te, la vida t'anirà millor. Per molt que hi hagi algú que t'atrau molt sexualment, ara mateix és millor que prioritzis la compatibilitat. Ho agrairàs.

Dia de la sort: Dilluns. 

LLEÓ
Per a tu és un moment de molt canvi, encara que de moment no ho estiguis notant del tot. Aquesta setmana dedica't al creixement interior i a desenvolupar les teves emocions, ja que fins ara t'has enfocat només en allò material, que ara s'ha estabilitzat. Això et serà molt positiu en molts aspectes de la teva vida. Aquesta setmana no et pots deixar enganyar per promeses de bona sort ràpida o per decisions implulsives. Deixa't aconsellar per la teva família, que aquesta setmana et portaran per bon camí. Aprofita per fer esport i menjar bé.

Dia de la sort: Dimarts.

VERGE 
Aquesta setmana els astres potenciaran sobretot les teves relacions personals i el teu benestar amb els teus amics. Sembla que estaràs al centre del teu entorn social i que tothom et farà saber que estàs fent les coses molt bé. Potencia molt la teva atracció i sembla que persones que mai t'havien posat atenció s'acostaràn a tu i augmentarà la teva popularitat. Aprofita aquesta popularitat per prendre decisions i prioritzar-te a tu mateix. Aquesta setmana serà molt passional en l'amorós i el teu magnetisme també es veurà en les teves relacions romàntiques.

Dia de la sort: Dijous. 

BALANÇA 
Prioritza la teva activitat social aquests dies i centrat en cuidar el teu cercle social més proper. Surt a l'exterior i fes plans que es trobin fora de la teva zona de comfort. El teu organisme ho agrairà, i tindràs històries meravelloses per explicar posteriorment. No diguis que no a res perquè sembla que aquesta setmana coneixeràs moltes maneres noves de divertir-te i il·lusionar-te per la vida. Intenta concentrar-te també en l'institut, perquè sembla que durant la setmana el teu esforç serà clau. En l'amor, com en la resta de relacions, serà una setmana molt intensa.

Dia de la sort: Dimarts.

ESCORPÍ 
Sembla que aquesta setmana, i de fa un temps llarg, l'institut i la vida acadèmica és el que fa que giri la teva vida. Poses molt d'esforç en tot i mai et sembla suficient. Els astres diuen que aquesta setmana això anirà a més, i per molt que estigui bé que t'esforcis tant, necessites cuidar-te i també prioritzar la teva salut mental. Si no ho fas, a curt termini el teu entorn, sigui parella o amics, podria veure's afectat per aquests canvis i encara no saps si et compensa del tot. Pren-te el teu temps a l'hora de prendre decisions.

Dia de la sort: Dilluns.

SAGITARI 
Aquesta setmana t'esperen dies molt positius, estaràs estable emocionalment i semblarà que res et pugui vèncer. T'espera una etapa de prosperitat, només necessites uns dies per assumir que estàs fent les coses bé malgrat tota la feina que t'està costant. A l'institut sembla que se't valorarà molt acadèmicament i que els teus companys de classe ho apreciaran, has d'estar orgullós de la feina ben feta que estàs fent. En termes amorosos serà una setmana molt estable i això farà que gaudeixis molt més de la resta de coses. No deixis que res et distregui.

Dia de la sort: Diumenge.

CAPRICORN 
Aquesta setmana has de deixar de posar tantíssima atenció als temes materials o físics i concentrar-te en les teves emocions i la teva vida sentimental. Tot plegat et sembla una muntanya russa, especialment l'amor, i tu necessites acostumar-t'hi, però l'altra persona també. Malgrat que necessitis cuidar-te a tu mateix, és molt important que tinguis en compte també els sentiments dels altres, sobretot romàntics. Hi haurà canvis en la teva vida social... I pot ser que aquesta setmana arribi una persona molt especial, que marcarà els esdeveniments.

Dia de la sort: Dijous. 

AQUARI 
Feia temps que la teva vida sentimental t'agobia una mica i està inestable. Però aquesta setmana sembla que els astres et portaran molta protecció i això estabilitzarà les coses. Tot plegat semblarà més tranquil i, si ho treballes, el mal rotllo i la tensió  desapareixeran a poc a poc i podràs tornar a l'amor i la passió. Prioritz el teu benestar però tingues en compte els altres, que ho agrairan molt. Si has de fer un canvi radical, és una bona setmana per a fer-ho, estaràs molt creatiu i això et portarà prosperitat. 

Dia de la sort: Dimecres.

PEIXOS 
Aquests dies hi ha molts canvis a la teva vida, i resulta que són positius. Ho veuràs tot des d'una perspectiva nova i aquell problema que t'ofuscava des de feia dies se solucionarà. Tot plegat farà que puguis prendre decisions més encertades. Sembla que has de tenir una xerrada amb una persona que et sembla prou important, aprofita per a fer-ho. Si vols fer canvis, sobretot materials, al teu voltant, aquesta és la setmana de fer-ho. Aquesta setmana comença a fer realitat la teva idea de respectar més el medi ambient i agafa el transport públic, sobretot si has de canviar de comarca o de província.

Dia de la sort: Dissabte. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: