Logotip de Adolescents.cat

Polèmica amb la nova cançó de Rosalía

per Redacció, el 17 de gener de 2022 a les 09:35
Rosalía ha publicat un avançament de Hentai, que formarà part del seu tercer disc Motomami. Ho ha fet via TikTok, on hi apareix en unes imatges a la neu.

Com sempre, la proposta de la cantant catalana no ha deixat indiferent. En aquesta ocasió ha anat una mica més enllà, amb una lletra que no té massa sentit i que costa d’entendre.

 
@rosalia

 

♬ H E N T A Ï La Rosalía XXXXXMoTOMAMiįįīïìį - La Rosalia

Aquests són els versos dels 24 segons del vídeo que estan generant polèmica: "Te quiero ride como mi bike, hazme un tape modo spike. Yo la batiiiiii, hasta que se montó. Segundo es chingarte, lo primero es Dios".

Alguns dels seguidors de Rosalía han criticat la cançó, que conté missatges contradictoris i una música molt particular. Altres l’han elogiat per atrevir-se a fer coses diferents. La mateixa Rosalía ha participat en el debat i ha preguntat a les persones que l’estaven criticant si estaven bé. 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: