Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop del dia: 14 de gener

per Redacció, el 14 de gener de 2022 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui hi ha una obligació que se’t farà més pesada que de costum. Intenta no posposar-la i acabar-la com més aviat millor. No deixis que la mandra et domini o després et sentiràs malament. Aquests dies vigila amb els signes de Terra, tindran molta influència en tu, però les seves intencions no sempre seran bones. 

TAURE
Si busques estar en pau amb tu mateix, el millor que pots fer és apartar-te de gent poc clara que no et diu les coses amb sinceritat. El que menys necessites ara mateix és més confusió a la teva vida. Per tant, centra’t a aclarir allò que et preocupa. En aquest cas, el teu cor jugarà un paper més important que el teu cap. 

BESSONS 
Avui seguiràs el consell d’una persona amb qui confies. Canviaràs un aspecte de la teva actitud i els resultats seran més positius del que esperaves. De vegades, els petits gests són els que més compten. En el terreny de l’amor, s’apropa una bona època amb els signes d’Aire. 

CRANC 
Si vols que algunes de les teves relacions millorin, potser et convé no ser tan exigent. Sovint et poses les expectatives molt altes i això acaba sent negatiu per a tu i pels altres. Avui hauràs de fer costat a algú que et necessita i sabràs fer-ho amb empatia i intel·ligència. Aquests dies deixa’t guiar pels teus sentiments i no facis mil voltes a les coses. 

LLEÓ 
Aquests dies els astres et somriuen i tindràs sort en diversos aspectes de la teva vida, sobretot en l’amor. És un bon moment per apropar-te a la persona que t’agrada i expressar el que sents. Tindràs molt poder de persuasió i això t’ajudarà a assolir alguns objectius a curt termini.

VERGE 
Estàs a la que saltes i aquesta actitud no et fa cap bé. Si fossis més amable amb els altres, les coses t’anirien millor i et sentiries més satisfet amb tu mateix. Avui hi haurà algú que estarà especialment pendent de tu. No l’esquivis i explica-li el que et passa. 

BALANÇA 
Et veuràs en l'obligació de buscar consell sobre un tema força complicat i sobre el qual necessites una informació que no tens. Això, probablement, et farà parlar amb algú amb qui no tens massa confiança, però que et sorprendrà positivament. Aquests dies tens molt bona connexió amb els signes d’Aire.

ESCORPÍ 
Procura no sentir-re trist ni donar massa importància a un projecte que no t’ha sortit com esperaves. Hi ha coses que no podem controlar. L’important és que has fet el que has pogut. Distreu-te i fes algun pla a l’aire lliure. Avui, en el terreny amorós et tocarà tenir la iniciativa.

SAGITARI 
Procura distreure't amb activitats que et relaxin i et facin evadir. Has de proposar-te viure en el moment i no estar sempre pensant en coses que ja han passat. No et sentis culpable. Hi ha coses que no es poden canviar, per tant, millor ignorar-les. 

CAPRICORN 
El teu punt de vista sobre una relació, canviarà. Això et farà estar més obert a noves experiències i aquesta actitud et pot portar a conèixer persones que et podrien sorprendre. Aquests dies la confiança en tu mateix serà clau, així que creu en tu! 

AQUARI 
No estàs assolint el que t’havies proposat i no passa res. Veure els errors i allò que no estàs fent bé, t'ajuda a saber allò que has de canviar per obtenir bons resultats. És una actitud positiva i amb bona perspectiva. Escriure et pot ajudar a tenir-ho tot més clar.

PEIXOS
Tindràs molta energia mental per estudiar o per desenvolupar les teves idees. Aprofita-la. Ara bé, fixa també algunes estones de descans, perquè de vegades no saps parar i això et repercuteix negativament. En l’amor, venen dies de certa confusió.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: