Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop del dia: 13 de gener

per Redacció, el 13 de gener de 2022 a les 09:58
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Sembla que tot et va bé, et queixes molt de l'institut però en realitat no hi tens problemes. Avui sembla que pots rebre un regal que t'ajudarà a tirar endavant els pròxims dies. Si has de tornar algun favor, fer-ho avui, que ja et toca. En l'amor, li has de donar més llibertat per prendre les seves decisions.

TAURE 
Necessites descansar, no pots estar tot el dia tan enfocat en els estudis. Aprofita aquest cap de setmana per a fer-ho, i si pots, marxa uns dies o intenta canviar d'espai per desconnectar. Sembla que hi ha una persona que pensa molt en tu, i potser li hauries de donar una oportunitat.

BESSONS 
Avui pots tenir complicacions a l'institut, sigui per un examen o per les relacions personals. El millor és intentar passar i distanciar-te dels problemes. Sembla que els astres diuen que avui potser coneixes a una persona que posarà la teva vida de cap per avall. Potencia les teves relacions amb els teus amics, si queden, ves-hi.

CRANC 
Només has de posar-hi una mica de la teva part i tenir certa paciència perquè s'acabi de solucionar aquell problema que tant et preocupa. Tot és qüestió de temps. Avui intenta relaxar-te i divertir-te una mica, aquesta situació està amarcant. És el moment de buscar una estona llarga per desconnectar i, si pots passar-la amb el crush, encara millor.

LLEÓ
Avui sembla que tindràs un dia molt creatiu, tornarà aquella imaginació que et fa tan especial. Avui HAS de tornar aquell favor que et reclamen. Ja fa massa dies que ho posposes. Si vols millorar la teva situació sentimental, et toca a tu moure fitxa. Si creus que hi ha algun sentiment, és el moment de fer el primer pas.

VERGE 
Per molt que siguis un llop solitari i t'encanti fer les coses a la teva manera, avui necessitaràs a les persones com mai. Has d'intentar formar part del grup i adaptar-te. Si has de prendre una decisió i estàs dubtant, que no es noti. Que la resta et vegin estables. En la vida amorosa, sembla que aquella persona no és tan meravellosa com et sembla.

BALANÇA 
Avui pot ser que t'arribi una sorpresa que, de primeres, et semblarà molt negativa, però has de confiar i pensar que tot et sortirà bé. Serà una negativitat temporal. Si surten plans amb els amics, afegeix-t'hi, sembla que l'experiència serà positiva. A nivell sentimental, també t'espera alguna sorpresa... D'algú inesperat.

ESCORPÍ
Has de posar més atenció a les teves responsabilitats, perquè estàs molt aprop de liar-la i no et val la pena. Avui pot ser que algú proper, un amic, et demani consell, però en realitat l'únic que necessita és que l'escoltis. En la teva vida amorosa, saps que tens gent interessada i no els estàs posant atenció. Si tens parella controla els teus instints, que seràn motiu de discussió.

SAGITARI 
Si tens problemes a l'institut o et preocupa el que pot passar als altres, intenta tranquil·litzar-te. No s'acaba el món i les teves capacitats i esforços us trauràn a tu i els teus amics d'aquesta liada. Necessites sortir de la teva zona de comfort per intentar evitar pensar-hi. Sembla que podràs fer-ho en el terreny amorós, ja que potser desenvolupes química amb algú que no t'esperaves. 

CAPRICORN 
Avui estàs de molt bon humor i no és d'estranyar, estàs en un molt bon moment a la teva vida. Intenta seguir apreciant les coses bones i rodeja't d'aquella gent que t'estima. Posa més atenció al crush, que últimament sembla que s'està portant molt bé i  fent molts esforços per a tu, intenta tornar-los. Ho agrairà molt.

AQUARI 
Avui t'emportaràs més d'una sorpresa. Pot ser que coincideixis amb algú a qui fa temps que no veus però que no es va portar bé amb tu en el seu moment. No hi confiis, no és aigua clara. Hi ha algú interessat per tu a l'institut, no li tanquis la porta directament. Havia passat desapercebut però potser quan li poses atenció et sembla més interessant del que esperaves.

PEIXOS 
Avui tens moltes ganes de solucionar aquell problema personal que fa temps que tens al cap. No ho facis amb la primera persona que et passi per cap, espera a fer-ho en confiança. Avui pensa molt abans de parlar i rectifica quan la caguis. En l'amor, aprecia el que tens a diari i no pensis en allò que tens al final del cap i que us pesa. Menys pensar i més gaudir-ho.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: