Logotip de Adolescents.cat

Una cambrera de Hollywood es fa viral a TikTok puntuant els famosos per la seva amabilitat en el restaurant

per Redacció, el 12 de gener de 2022 a les 13:18
De vegades la imatge que tenim d’un famós/a està influenciada pels papers que ha interpretat en pel·lícules. Evidentment, però, aquesta visió no sempre coincideix amb la realitat. Annie Bond, una cambrera de Los Àngeles que va servir durant anys a diversos famosos de Hollywood, ha volgut compatir la cara menys conguda de les celebrities.
 
@theanniebond Remember restaurants? 😅 #greenscreen #ratingthings #ratingcelebrities #ladygaga ♬ original sound - Annie Bond
 
@theanniebond Had to throw a bad one in there 😅😅#greenscreen #fyp #ratingcelebrities ♬ original sound - Annie Bond
En diversos vídeos de TikTok, la noia ha puntuat els actors, actrius, cantants…que va servir de més a menys simpàtics i com era d’esperar els seus continguts s’han fet virals. Us fem un resum d’alguns dels seus comentaris.

 


Versió sense playbuzz
La millor clienta de totes, segons Annie Bond, era Lady Gaga: “Recordava cada nom. Sempre tenia un aspecte impecable. És molt amable i una deessa”.

Després d'ella se situa la “meravellosa” Drew Barrymore, que solia anar al restaurant quan estava embarassada i solia demanar el mateix. La descriu com “raig de sol” i una persona molt simpàtica.

Anna Faris també és una de les persones que millor tractava el personal. “És d’aquelles persones que voldries que fos la teva millor amiga”, diu la cambrera.

L’actor Idris Elba també va ser “molt amable” cada cop que el va servir.

Keanu Reeves, segons Anna Bond, “va ser molt educat i molt humil. I va deixar una gran propina”.

En canvi, altres visites no van ser tan agradables. Drake, per exemple, va acudir al bar on treballava envoltat de guàrdies de seguretat i va ser força sec.

Darren Criss, actor de Glee i American Crime Story, tampoc va ser massa amable amb el personal.

I Katherine Waterston , d’Animales fantásticos y dónde encontrarlos, no va caure massa bé a Annie Bond. Segons diu, tot va ser “molt incòmode”: “no sé què li hauria passat abans de venir, però no va ser gens simpàtica”.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: