Logotip de Adolescents.cat

Quan s'acabarà el toc de queda?

per Redacció, el 12 de gener de 2022 a les 09:12
Si els contagis s'estabilitzen o van directament a la baixa, el toc de queda no anirà més enllà del 21 de gener. Aquest és el compromís que ha adquirit aquest dimarts la portaveu del Govern, Patrícia Plaja

"Les restriccions estan aconseguint l'objectiu marcat", ha ressaltat Plaja, que ha posat de manifest que la vacunació -terceres dosis i també immunització dels menors d'entre 5 i 11 anys- també està actuant per contenir l'ascens de la sisena onada. 


Més del 50% de la població d'Europa, de fet, haurà contret aquesta variant del coronavirus en els pròxims dos mesos, si el ritme de transmissió es manté. Ho ha advertit l'Organització Mundial de la Salut (OMS) aquest dimarts, en una roda de premsa en què ha explicat que la variant presenta diverses mutacions "capaces de fixar-se més fàcilment a les cèl·lules humanes" i pot afectar persones que ja han sofert la Covid-19 i estan vacunades. 

Catalunya ja ha superat els 14 milions de vacunes administrades. Des de l'inici de la pandèmia, ja s'han administrat 6.377.133 primeres dosis, 6.244 més, i 5.521.829 segones dosis, 7.740 més. En paral·lel, s'han administrat 2.243.604 terceres dosis, 37.275 més respecte a l'anterior balanç del Departament de Salut.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: