Logotip de Adolescents.cat

Així intenta Netflix que no comparteixis el compte amb amics

per Redacció, el 11 de gener de 2022 a les 09:13
Netflix coneix el costum per estalviar diners de molts usuaris, que comparteixen la contrasenya del compte amb amics i familiars. I també sap que aquesta pràctica el deixa sense els ingressos extra que pagarien aquestes persones si se subscrivissin a la plataforma de continguts audiovisuals.

Per mirar d'evitar els comptes compartits, almenys els de persones que no viuen sota el mateix sostre, molts usuaris han rebut un avís en què se'ls informa de les condicions en què es pot compartir l'accés. "Si no vius amb l'amo d'aquest compte, necessites el teu propi compte per a continuar veient el contingut", ha estat el missatge rebut per part dels usuaris.


Per sort per als que fan servir la contrasenya d'algú altre per accedir a la plataforma, la solució que donava Netflix per demostrar que es viu amb el titular del compte és simplement verificar un codi. La forma d'esquivar-ho, com han fet notar molts a les xarxes socials, era simplement demanar el codi al propietari del compte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: