Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 10 de gener de 2022 a les 13:54
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
Ets dels millors amics del meu cosí. Ets un any més gran que jo, fas 1r de batx humanístic. Ens em liat unes quantes vegades, però no tinc clar què vols i em fa cosa preguntar. Els dos sabem que ens agradem mútuament, si saps qui sóc envia’m un whats.

Noia, 16 anys
El 22 de desembre vam coincidir a l'FNAC de Plaça Catalunya. Vam creuar mirades i no em vaig atrevir a demanar-te l’insta perquè anaves amb la teva mare. Jo anava amb una amiga i duia una dessuadora verda i una gorra grisa, tu anaves de negre. Em vas cridar molt l’atenció i m’agradaria saber qui ets.

Noia, 15 anys
Vaig veure’t al ferro L7, jo vaig entrar a Gràcia i tu ja estaves dins. Va ser veure’t i instantani. Vas baixar al Putxet i et vas deixar el mòbil al seient. Ràpidament, el vas agafar, em vas dir alguna cosa que no vaig sentir (portava cascos), i vam estar rient fins que el tren se’n va anar. Necessito saber com et dius.

Noia, 17 anys
Anem a la mateixa classe, ets una noia pèl-roja, preciosa. Les teves aficions són el bàsquet, tocar la fui i el piano. Jo no sé si ets bi, però m'agradaria saber-ho. Si saps qui sóc obra'm.

Noi, 16 anys
Ja portem des de l’estiu parlant constantment, per no dir cada dia. Ets especial per molta gent, però aquest especial és el que fa que m’agradis. Hi ha un altre noi que t’agrada, però que saps que no et fa cas. Faig veure que no m’importa, però quan parles d’ell m’entristeixo…

Noi, 17 anys
Ets ros, amb ulls blaus i anem al mateix insti, però ens portem 2 anys. També anem al mateix gim. No et segueixo a l’ig, però vull que sàpigues que tinc un crush molt gran amb tu... No crec que llegeixis això…

Noia, 15 anys
Sé que probablement mai veuràs això, però necessito dir-ho. Ets una noia que viu bastant lluny de mi, però malgrat la distància som molt bones amigues i tenim molta confiança. Et vaig conèixer el 2021 gràcies a gustos en comú i des de llavors hem parlat cada dia o gairebé cada dia. No sé com em vas començar a agradar, però el que sí que sé és que ets una persona meravellosa, preciosa tant per dins com per fora i tant de bo et veiessis com et veig jo, perquè en veritat ets única i una de les meves persones preferides sens dubte. Sento que m'envies senyals contradictoris; a vegades admeto que he arribat a pensar que t'agrado, però alhora no em vull fer il·lusions i que la nostra amistat acabi per culpa d'això. Ets molt especial per mi i m'agradaria que algun dia poguéssim arribar a ser més que amigues, però si això no pot ser, m'encantaria seguir sent la teva amiga i estar al teu costat sempre que em necessitis.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: