Logotip de Adolescents.cat

Detecten una nova variant de la Covid

per Redacció, el 10 de gener de 2022 a les 13:00
En plena sisena onada de Covid amb la variant òmicron com a protagonista, les autoritats de Xipre han anunciat que han detectat una nova variant del virus. Es tractaria d'una combinació de delta i òmicron que han batejat com a deltacron.

De moment s'haurien detectat 25 casos amb aquesta nova mutació de la Covid-19 des d'aquest divendres. El professor de Biologia de la Universitat de Xipre, Leondios Kostrikis, ha explicat que la nova variant conté genètica d'òmicron i genomes de delta.


Principalment, els han detectat en pacients positius ingressats però no descarten que es pugui trobar també en casos positius amb símptomes lleus. A hores d'ara és difícil saber el comportament d'aquesta nova mutació del virus. El professor explica que "caldrà veure si és més patològica o contagiosa o si s'imposarà a l'òmicron".

Com era d'esperar, la notícia ha estat una de les més comentades a Twitter i ha generat comentaris com aquests: 

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: