Logotip de Adolescents.cat

4 tendències sexuals que marcaran el 2022

per Redacció, el 15 de gener de 2022 a les 06:00
Arran de la pandèmia moltes persones s'han vist obligades a canviar els seus hàbits a l'hora d'estar en parella. Això ha provocat un augment de les cites virtuals, de la venda de joguines sexuals, dels àudios eròtics i de l'educació sexual. Ara més que mai la imaginació està treballant a la recerca d'alternatives per enriquir les nostres hores íntimes, tant en parella com en soledat. Segons els experts, aquestes seran les tendències sexuals que marcaran el 2022.


La masturbació com a autocura


La masturbació es considera cada vegada més una part de la rutina d'autocura. I és que entre els seus beneficis hi trobem l'alleujament de l'estrès i l'alliberament d'hormones del benestar. De fet, segons una enquesta feta per Womanizer durant el 2021, gairebé un 90% recomana la masturbació per combatre certs dolors, entre ells el de la menstruació. És per això que cada vegada veurem com es relaciona més aquesta pràctica amb el benestar personal.
Animated GIF

Sexe sostenible


Cada cop hi ha més conscienciació sobre la importància de cuidar el medi ambient. És per aquest motiu, que la majoria d’empreses del sector eròtic estan invertint en la creació de productes sostenibles. Actualment, ja s’estan venent ecolubricants i també joguines eròtiques ecològiques: no estan fetes de plàstic, sinó d’altres materials menys nocius pel medi ambient, com ara els polímers de midó.

Tecnologia sexual wearable


Cada vegada hi ha més productes dissenyats per a ser utilitzats fora de casa: quan som al carrer, en una cita o durant un sopar romàntic, trencants els entorns més tradicionals. La tecnologia sexual wearable implica un canvi de paradigma per a l'autoplaer, que passa a ser considerat un acte de benestar del qual es pot gaudir en qualsevol moment i lloc.

First Sex Toy Controlled By Apple Watch animated gif

Intel·ligència artificial i espai


L'augment de les apps de cites, la pornografia immersiva i els dispositius sexuals connectats apunten a un vincle més profund entre la tecnologia i les relacions sexuals. Algunes empreses estan creant robots sexualitzats, agents eròtics artificials i chatbots. De fet, a llarg termini fins i tot es planteja el benestar sexual en l'espai –és a dir fora de la Terra- una àrea fins ara ignorada per les agències espacials.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: