Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 15 i 16 de gener

per Redacció, el 15 de gener de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquest cap de setmana centra't en el que vols aconseguir i no dubtis. Necessites tota la teva energia i la tindràs. Els Àries tindreu una conversa profunda amb la que prendreu una decisió important. Moment de sort: dissabte a la tarda. 

TAURE
Els Taure tindran molt bona sort aquest cap de setmana! Tot surt com tu desitges i això farà que estiguis de bon humor, aprofita-ho. Tens una gran connexió amb els Verge. Vestir de gris o negre et portarà sort. Moment de sort: dissabte al vespre.

BESSONS
Aquest cap de setmana els Bessons estareu molt pensatius i ningú aconseguirà que baixeu dels núvols. T’espera una conversa profunda amb un amic. Bones energies amb els Taure i els Lleó. Moment de sort: dissabte a la nit. 

CRANC
Molt lentament, els teus somnis més anhelats començaran a complir-se. Et sorprendrà la seducció que desprens aquest cap de setmana, aprofita-la i gaudeix-la, perquè tindràs molts moments en els que enamoraràs als que t'envoltin. Moment de sort: dissabte a la nit. 

LLEÓ
Sembla que els Lleó fareu un pas important aquest cap de setmana que serà molt positiu pel vostre futur. Pel què fa a l'amor rebràs alguna senyal interessant d'algú que et sorprendrà. Intenta portar a sobre alguna cosa verda. Moment de sort: dissabte a la tarda.

VERGE
Aquest cap de setmana els Verge sereu una mica més atrevits i voldreu anar a la vostra amb les vostres pròpies normes. Sembla que hi haurà molt bon rotllo amb una persona Taure. Moment de sort: dissabte a la nit. 

BALANÇA
És un cap de setmana per sincerar-te amb una persona i explicar tot el que et passa pel cap, ho necessites i ara és el moment. Bones energies amb Balança! Portar alguna cosa de color vermell et donarà sort. Moment de sort: diumenge al matí. 

ESCORPÍ
Els Escorpí tindreu bona sort en general aquest cap de setmana i estareu molt més positius, en part perquè hi ha una persona que us pujarà l’autoestima. Intenteu passar més temps amb els amics/gues, us carregarà les piles! Moment de sort: diumenge a la nit. 

SAGITARI
Intenta que no t’afectin tant les opinions dels altres i pensa més en allò que a tu t’agrada. No t'oblidis dels teus somnis. Aquest cap de setmana et quedarà clar que has de ser tu mateix per ser feliç. Diumenge serà el teu dia de sort. 

CAPRICORN
Et prens massa a pit les coses i és millor que et relaxis i no prenguis decisions precipitades. T’anirà bé parlar del tema amb algú de confiança. Vestir de color blanc t'ajudarà! Moment de sort: diumenge a la tarda. 

AQUARI
Aquest cap de setmana serà favorable per a les relacions socials i per conèixer gent nova. La sort i felicitat envolten la teva vida. T'anirà dur sempre alguna cosa de color blau, et donarà bona sort en les relacions personals. Moment de sort: dissabte a la tarda. 

PEIXOS
No et fixis tant en les aparences dels altres, hi ha molta gent que sembla una cosa que no és i aquest cap de setmana te n'adonaràs. Sembla que necessites que et mimin una mica, demana-ho! Moment de sort: diumenge a la tarda.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: