Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 15 de gener de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 



Versió sense playbuzz

Fa poques setmanes va arribar al cinema la nova entrega de Matrix. Doncs bé, Keanu Reeves, l’actor protagonista, ha decidit donar el 70% del seu sou a la lluita contra el càncer. En concret ha donat més de 30 milions a la investigació contra la leucèmia. 

D’aquí a uns mesos i per primera vegada, la Torre Agbar de Barcelona obrirà al públic al seu mirador, el qual ofereix una perspectiva única de 360º de Barcelona. 

Segurament tots i totes heu sentit a parlar del Paraulògic, un joc online que consisteix en formar paraules utilitzant només certes lletres. Doncs bé, actualment és un dels jocs en línia amb més èxit a Catalunya: cada dia s’hi connecten més de 168.000 persones. 

La Wood Wide Web. Aquest és el nom que rep la xarxa subterrània formada per fongs, bacteris i altres organismes que connecta els arbres entre si. Gràcies a aquesta xarxa, els arbres són capaços de compartir “aliments” i d’enviar-se senyals bioquímics i elèctrics en casos de perill.

Hi ha expressions, com LOL, que en els últims anys s’han fet molt populars. Doncs bé, aquestes sigles –l’abreviatura de laugh out loud- s’ha convertit en un nom en si mateix. Actualment, als Estats Units hi ha 152 persones que es diuen LOL.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: