Logotip de Adolescents.cat

Sabies que a Catalunya hi ha un bosc eròtic?

per Redacció, el 5 de gener de 2022 a les 15:50
Sabies que a Catalunya hi ha un bosc eròtic? Es diu Can Ginebreda, està situat a Porqueres, al Pla de l’Estany, i qui el visita pot veure més de 100 escultures dedicades a la sexualitat. N’hi ha de tot tipus, des de figures que simulen parts del cos humà –penis, vagina, pits…- fins a altres que volen ser una crítica social.

Hi ha una escultura, per exemple, anomenada La mort de l’home en què es pot veure un noi travessat pel seu propi penis. L’autor, Xicu Cabanyes, la defineix com una figura dedicada a la violència de gènere i a l’excés de masclisme: “Foradant, foradant, acaba foradant-se ell mateix”, segons explica RAC1.

 

Aquest artista va començar a crear les seves obres el 1975 i avui en dia ja n’ha elaborat més d’un centenar utilitzant formigó, pedra, ferro i objectes reciclats de tota mena.

Can Ginebreda rep uns 6.000 visitants l’any i l’entrada al bosc val 4 euros. Hi aniríeu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: