Logotip de Adolescents.cat

La Generalitat utilitzarà Tinder per demanar als joves que es vacunin

per Redacció, el 5 de gener de 2022 a les 11:53
Nova estratègia del Govern per incentivar la vacunació entre els joves. La Generalitat utilitzarà Tinder per anunciar-se i així promoure demanar cita per la vacuna contra el coronavirus en les persones entre 20 i 40 anys. Ho ha avançat RAC1 i ho ha confirmat aquest matí en roda de premsa la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas. L'objectiu és arribar a aquesta franja d'edat, la de menor vacunació de tota la població catalana. La campanya es va iniciar la setmana passada i es mantindrà fins al 12 de gener.

Es tracta d'una campanya de publicitat que apareixerà a l'aplicació per lligar amb un missatge clar: "És un match. Si encara no ens hem vist, demana'm una cita", es pot llegir en el cartell publicitari que ha avançat la ràdio privada catalana. Hi haurà diversos anuncis diferents, tots amb la recreació d'un vial de la vacuna fent diverses situacions, com si es promocionés en imatges per lligar.

 

L'aplicació, en un telèfon.


La situació epidemiològica a Catalunya no millora a les portes del retorn presencial a les escoles i universitats, que afecta un sector de la població que, precisament, el Govern vol instar a que es vacuni. En plena sisena onada i amb la variant òmicron fent estralls a tot el planeta, les dades del Departament de Salut d'avui situen un nou rècord de contagis: 32.556 casos nous en la primera jornada en què es consideren vàlids els resultats dels tests fets a casa i comunicats en farmàcies. Això fa que el total des de l'inici de la pandèmia arribi als 1.405.702 positius.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: