Logotip de Adolescents.cat

La mida del clítoris influeix en el plaer? Trucs per estimular-lo

per Redacció, el 4 de gener de 2022 a les 11:47
[iicicentrareport]Es diu que el clítoris és l’únic òrgan que està pensat específicament pel plaer. Fins fa relativament poc, però, aquesta part del cos havia estat ignorada per la ciència, fins i tot en l’àmbit de la sexualitat. Afortunadament en els darrers anys han augmentat els estudis i l’interès per aquesta zona de plaer i cada cop en sabem més detalls. 

El clítoris està format per diverses parts: les arrels, els bulbs, el tronc i el gland —sí, com en el penis-. Tot el clítoris mesura una mitjana de 9 a 11 centímetres, i el gland —que és la part exterior, situat en la zona superior de la vulva— acostuma a fer 1 cm. Ara bé, no tothom té el gland de la mateixa mida o no a tothom el té tan exposat.

Segons la sexòloga, Alexandra Hubin, i la periodista, Caroline Michel, aquest fet pot influir en el plaer. En el seu llibre recullen un estudi en el qual es va concloure que les dones amb un gland de major grandària i situat més prop de l'entrada de la vagina podien gaudir amb més facilitat durant les relacions sexuals. El motiu? La fricció és superior i, per tant, hi ha més excitació. 

Ara bé, això no vol dir que les persones amb un clítoris petit, gaudeixin menys. La clau és trobar la manera d’estimular aquest òrgan. Aquí alguns consells: 

Grapefruit Fingering GIF by bjorn

Clítoris petit o poc sortit

 
Es recomana acariciar aquest punt amb la punta d'un vibrador o fent cercles amb els dits. És important untar amb lubricant les mans o bé utilitzar una crema per accelerar l’excitació. Així el plaer serà superior.

Clítoris gran o més sortit

 
Per a l'excitació, és rellevant considerar fer poca pressió en aquesta zona. I és que en tenir major grandària, sol ser més sensible. Així doncs, acariciar-lo suaument de manera vertical, pot ser una bona manera d’estimular-lo.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: