Logotip de Adolescents.cat

Una biografia revela les últimes reflexions d'Avicii

per Redacció, el 4 de gener de 2022 a les 10:07
La mort de Tim Bergling, més conegut com Avicii, va ser un dels moments més foscos del 2018. El dj va suïcidar-se als 28 anys, segons van apuntar diversos mitjans de comunicació. Des de llavors s’han emès documentals i reportatges sobre la seva vida i ara, quatre anys després, es publicarà la seva primera biografia oficial.

El llibre, que es posarà a la venda aquest gener, detalla la seva història personal i també recull alguns dels pensaments que el dj va escriure en un diari abans de morir. "Ho he passat molt malament havent d'acceptar que mai més tornaria a beure. Tots els doctors m'han recomanat que haig d'esperar almenys un any abans de poder prendre'm ni tan sols una cervesa... No he escoltat la majoria dels doctors, però sí a un parell d'ells que em deien que estava OK si anava amb compte. Vaig ser un ignorant i un infantil mentre estava de gira per tot el planeta en un tour interminable”.Aquestes són algunes de les reflexions que Aviccii va escriure en els seus últims dies i on parlava de la seva lluita personal contra les addiccions.


A banda d’aquesta problemàtica, al llibre també s’exposa l’estrès al qual estava sotmès l’artista i l’ansietat que patia en el seu dia a dia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: