Logotip de Adolescents.cat

El Govern prorroga dues setmanes el toc de queda i el tancament de l'oci nocturn

per Redacció, el 4 de gener de 2022 a les 08:31
L'explosió de contagis de Covid amb la variant òmicron ha dut el Govern a allargar durant 14 dies més de les mesures per combatre la pandèmia que van entrar en vigor el 24 de desembre: el toc de queda d'una a sis de la matinada als municipis de més incidència, el tancament de l'oci nocturn i la reducció d'aforament dels locals de restauració i dels centres esportius.

La Comissió Delegada del Govern en matèria de Covid-19, a més, ha actualitzat la llista de municipis on s’aplicarà la restricció de la mobilitat nocturna. La nova llista inclou 124 municipis i s’hi han incorporat sis més: Castell-Platja d'Aro, Cunit, el Vendrell, Mont-roig del Camp, Salt i Torroella de Montgrí.


Entre la resta de mesures que es mantenen, destaca la prohibició de trobades de més de 10 persones i la capacitat màxima a l’interior de bars i restaurants del 50% (i del 100% a les terrasses), mentre que l’aforament a comerços i empreses de serveis serà del 70%, el mateix percentatge que en instal·lacions i equipaments esportius tancats.

Els locals d’oci nocturn seguiran tancats, mentre que l’aforament de sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs amb carpa serà del 70%, percentatge que també s’aplica a sales de vetlla, enterraments i altres cerimònies. El teletreball es manté com a prioritari en l’Administració de la Generalitat i es recomana fermament en l’àmbit laboral privat. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: