Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 3 de gener de 2022 a les 13:05
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys 
Dia 27/12 hem coincidit al metro de Barcelona L1, hem baixat a Arc de Triomf els dos. Anaves amb els teus pares i el teu germà suposo i portaves una dessuadora negra amb lletres roses i crec que posava Arcane. Jo anava amb la meva germana i portava una dessuadora verda. Ha sigut un crush instantani i vull saber qui ets. 

Noia, 15 anys
No sé si llegiràs això però el dia 27 de desembre vam coincidir al metro a la línia blava, portaves una dessuadora vermella Nike amb uns pantalons de color beix i unes Nike. Jo anava amb un vestit negre i unes Airforce negres. Vam creuar forces mirades i quan vaig baixar del metro em vaig girar per mirar-te i em vas mirar, de tornada a casa no parava de pensar en tot això. 

Noi, 14 anys 
Ets una noia de cabells llargs i morena. Ens vam veure en el bus 7 de bcn. No em vaig atrevir a demanar-te l’ig i estic bastant penedit. Recordo que no ens paràvem de mirar en el reflex del mirall. Si llegeixes això espero que pugis al 7 el dia 10/1 al matí.

Noi, 14 anys 
Ens coneixen des de primària, som bastant amics i fa poc et vaig regalar un dels teus llibres preferits. Et vas posar molt contenta i em vas abraçar. Em vaig sentir super feliç, tenim un grup d'amics i quan quedem només penso en veure't :) Si ho llegeixes obra’m…

Noia, 17 anys 
Aquest curs has començat 1r de batx al mateix insti que jo i coincidim cada matí al bus. No ets gaire alta i tens els cabells curts i també molt rollazo. Fa poc ens vam començar a seguir per insta, però no m'atreveixo a parlar-te. Tant de bo llegeixis això. 

Noia, 16 anys 
Ens vam veure al bus, vas pujar a Calders i vas baixar a Artés a finals de desembre. Tu i el teu amic em veu somriure abans de baixar del bus. Éreu dos nois un ros i un de cabells negres. Jo portava una jaqueta de cuir i un jersei. Molt crush. 

Noia, 18 anys 
Ets amic del meu nòvio, vius a un poble del costat i encara que no m'atreveixi mai a dir-t’ho tinc un crush molt gran amb tu. Ets ros i baixet i m’encantes.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: